Kaos

Klubb, konsertscene, fotballpub og et sted der folk henger ut, drikker og koser seg i det mørke kjellermiljøet. Tilbyr nord-norges desidert feteste klubbkonsepter med dj’s fra hele Norge og det fjerne utland, og konserter du ellers må reise langt sør for polarsirkelen for å oppleve. Viser i tillegg Champions League, Premier League, FA-cup, Liga-cup, Norsk tippeliga, Norske landskamper og selvfølgelig alle TIL-kamper. Kan det bli bedre?
Vi er gode venner med blandt annet: Röyksopp, Timbuktu, Daniel Wang (Berlin), Darren Laws (Manchester), Tungtvann, Dj Dust, Olle Abstract, Tommy Tee, Dj Hercules, El Caco, Minor Majority, Los Plantronics, Beezewax, Vidar Vang, Magnet, Coctail Slippers, The Launderettes og Ralph Myerz and the Jack Herren Band.


Dette har skjedd på Kaos…

Torsdag 16. oktober 2008

 • 22:00 Punk/metallkonsert, Kaos

  Punkbandet Ingen Naade, og metallbandene Betablok og Destined skal snu Kaos på hodet torsdag kveld.

Torsdag 1. mai 2008

 • 22:00 The Alexandria Quartet, Kaos

  Dette unge og lovende bandet fra Haugesund har laget et sofistikert debutalbum som vitner om musikalsk bråmodenhet. Plata inneholder mange gode poplåter som framføres på spennende og originalt vis. The Alexandria Quartet er et forholdsvis nytt band på den norske rockescenen. Bandet har tidligere gitt ut en EP som var innom VG-lista høsten 2006, og nå er Haugesundsguttene klar med sin første langspiller. Singelen Somewhere har blitt en liten radiohit, og er også inkludert på denne skiva. Bandet …

Fredag 25. april 2008

Torsdag 17. april 2008

 • 22:00 Freeshine, Kaos

  “Freeshine har siden den spede begynnelsen i 1999 gått fra å være et lite jammekollektiv til å bli et svært aktivt liveband, som har holdt en rekke konserter i både Norge og Storbritannia. Live er Freeshine et uforutsigbart, kaotisk og levende band, som aldri legger noe i mellom seg selv og publikum. Betroende tekster om sorg, savn, angst og usikkerhet, underbygges av bandets musikalske psykoser, som spinner fra tunge, psykedeliske droner til akustisk melankoli." De er nå ute med deres andre …

Onsdag 16. april 2008

 • 20:00 Vishnu, Kaos

  Manisk, skranglete, tett, svett og pompøst; litt Doors, mye Stooges, men aller mest seg selv. Tromsøs fremste spiller på hjemmebane. Møt opp.

Onsdag 30. januar 2008

 • 22:00 The Green Trio, Kaos

  The Green Trio kommer fra Barcelona og spiller Funky Music for Tromsøs musikkglade befolkning. Trioen består av Santi Careta (gitar), Didac Ruiz (perkusjon) og Karolien Greenacre (vokal, body-perkusjon), og er tre femdeler av You, Woman Group som spilte på Polarmiljøsenteret fredag 25 januar.

Torsdag 6. desember 2007

 • 21:00 Mark Steiner live på Kaos i TROMSØ!!!, Kaos

  Mark Steiner spiller solo konsert på Kaos! Skiva “Fallen Birds” har fåt en del bra kritikk i høst. Fans av Madrugada, My Midnight Creeps, Nick Cave og andre “mørke menn” burde få dette med seg!

Lørdag 10. november 2007

 • 22:00 SHIT-CITY-TEKK GOES NORTH, Kaos

  Spiro og jeg reiser til Tromsø for å spille shitten vår på KAOS! Big Up to Coldbear – the man! BAD BAD BASS Oslo stylee! Sees.

Onsdag 17. oktober 2007

 • 21:00 HEROES AND ZEROS, Kaos

  “I lag med Lionheart Brothers et av de bandene i Nasjonen Norge som har blitt møtt med mest oppmerksomhet i år fra både presse og publikum. Som noen andre lurendreiere sa om dem: «På veldig kort tid har Lillesand-trioen gått fra å være fullstendig ukjente til å bli en storsatsning hos landets største plateselskap. På plate har bandet beholdt råheten og energien fra konsertene, men klarer også å åpne flere musikalske dører et sted mellom tidlig U2, Sonic Youth og Jesus & The Mary Chain». Inne …

Torsdag 11. oktober 2007

 • 21:00 BRANT BJÖRK, Kaos

  Nei, det er ingen spøk! Det er IKKE kødd! Det er ingen lokale musikere som stiller opp under dekknavn. Det ER faktisk Brant Björk, stoner-semilegenden som spilte på Buktafestivalen i fjor som nå skal stå alene på en scene her i byen. Brant Björk har med sin fortid i band som Kyuss, Fu Manchu og Che gjort seg til en musikalsk superhelt på begge sider av Atlanteren, men også hans solokarriere (med prosjektet Brant Björk & The Bros.) er hyllet opp og i mente av såvel kritikere som et stadig …

Søndag 23. september 2007

 • 20:00 JACKIE LEVEN + support TBA, Kaos

  Vår skotske venn og helt er endelig tilbake i byen, og hva passer vel bedre til å pleie sarte søndagsnerver enn denne fantastiske artisten? Ingenting, selvsagt! Med en stemme som setter legendariske croonere i pinlig forlegenhet, et gitarspill som tar pusten fra en, og en fortellerevne som får den mest værbitte og suksessfulle standup-komikeren til å bryte sammen med knust selvtillit og tunge suicidale tanker, er det få som matcher Jackie fra en scene.

Fredag 7. september 2007

 • 23:00 Cleaning Women, Kaos

  I forbindelse med Stumfilmdagene i Tromsø, der Cleaning Women framfører musikk til den russiske filmen The Eleventh Year lørdag 8.september, har de også en egen konsert på Kaos i kveld. For mer info om hva Cleaning Women er og gjør, besøk Planet Clinus.

Torsdag 6. september 2007

 • 21:00 THE JESSICA FLETCHERS, Kaos

  Drammensbaserte The Jessica Fletchers har med knallertskiva You Spider levert et av årets beste norske album; et digert sukkertøy av en genial popskive som holder et internasjonalt snitt få andre band her på berget kan vise til. Burde det ikke da være på høy tid at flere skjønner at vi her til lands har et band som ikke står noe tilbake for sine utenlandske åndsfrender? Korrekt svar er selvsagt et massivt og drønnende «JO!», og alle som sier noe annet skal rulles i tjære og fjær. Om ikke annet …

Lørdag 9. juni 2007

 • 22:00 The Drones, Kaos

  Et av Australias beste rockeband de siste årene turnerer Europa på kryss og tvers i vår og sommer. Blant spillejobber i store byer og på kjente festivaler stikker de også innom Tromsø og mikroklubben Kaos. Siste skiva Gala Mill fikk sterke 8.4 hos Pitchfork og bandet spilte på prestisjefestivalen All Tomorrow’s Parties i april. Dette blir et av årets rockhøydepunkter i Tromsø! Les gitarist Dan Luscombes turnéblogg her. Hør The Drones på MySpace-siden deres her.

Fredag 20. april 2007

 • 22:00 Ungdomskulen, Kaos

  Ungdomskulen er tilbake på Kaos. Er plukket ut til å spille på talentscenen Pavilion Junior på årets Roskilde-festival. Snart klar med debutalbumet. Kom og se tøff rock i Tromsø som ikke er stoner eller garage!

Onsdag 21. mars 2007

 • 22:00 Witchcraft, Kaos

  Svensk retro-doom-psych-folkband som spiller seig og tung rock inspirert av Black Sabbath, Pentagram og Roky Erickson. Witchcraft både ser og høres ut som et autentisk 70-tallsband, noe som er godt gjort med tanke på at ingen i bandet er født før 1977. Det kommer garantert til å bli god stemning på “jägarstugan” Kaos i kveld.

Torsdag 8. mars 2007

Lørdag 27. januar 2007

 • 22:00 Sunkissed, Kaos

  Sunkissed i Tromsø i kveld. Selvfølgelig med g-HA & Olanskii og i tillegg Tromsøs egen Doc L. Junior. Burde bli svett og trangt på Kaos’ mikroskopiske dansegulv.

Torsdag 25. januar 2007

 • 22:00 Pirat Love, Kaos

  Up-and-coming punk’n’rock’n’roll-band fra Oslo spiller på Kaos i kveld. Dette er siste konsert før de skal til Trondheim for å overbevise bransje og publikum på årets by:Larm. Slapp debutsingelen Laughing Gas i fjor og er snart klar med debutalbumet.

Onsdag 24. januar 2007

 • 22:00 Deleted Waveform Gatherings, Kaos

  Øyvind Holm (tidligere Dipsomaniacs) har dannet et nytt band sammen med backingmusikerne fra soloalbumet The Vanishing Act. Ute på turne for å promotere debutalbumet Complicated View tar de turen til Tromsø og Kaos i kveld og spiller sin 60-tallsinspirerte indiepop.