Kåre

Kåre har forskjellige lokaler som lånes av Underskogs Gourmandlag.


Dette har skjedd på Kåre…

Lørdag 10. februar

Lørdag 2. desember 2017

Lørdag 25. februar 2017

Onsdag 9. mars 2016

Onsdag 11. mars 2015

Onsdag 14. januar 2015

  • 18:30 Gourmandlaget #28: Vi spiser Rudolf og avslører bondepiker, Kåre

    Et enkelt hverdagsgourmandlag. Vi veit at folk er blakke etter jula, så vi gjør det rimelig. Vi pensjonerer Rudolf og spiser ham. Bondepiker har alltid vært litt billige. Tre retter for hundrelappen. Røbetsalat til forrett, reinsdyr til hovedrett og tilslørte bondepiker til dessert. Enkelt og greit. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for …

Fredag 13. september 2013

  • 18:30 Gourmandlaget #23 : Høstslipp., Kåre

    Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge.

Torsdag 3. februar 2011

  • 18:00 Aften med Gourmandlaget #4: Svelelag – Fullt, Kåre

    Etter et par meget vellykkede mer avanserte arrangementer tar vi det hele ned på bakken, eller snarer på sjøbunnen med et skikkelig Baconsvelelag. Ingvar har laget noen tusen av disse i sin tid på sjøen. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne …

Tirsdag 1. februar 2011

  • 18:30 Aften med Gourmandlaget #5: Stormgryte, Kåre

    I anledning av litt overproduksjon på Lag #3 , et rimelig og upretensiøst arrangement fremdeles med tørrfisk. Joda, vi har masse croquetas. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne gang i leiligheten hans på Løkka. Sted: Se innlegget under. Tid: …

Torsdag 27. januar 2011

  • 18:00 Aften med Gourmandlaget #3: Tørrfisk/Stoccafisso – Fullt, Kåre

    Etter et flott arrangement #2 smeller vi til med et arrangement fokusert på en av Norges mest undervurderte råvarer, tørrfisken. Kåre har handlet den rett fra fisker på Andøya. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne gang i …

Lørdag 22. januar 2011

  • 18:00 Aften med Gourmandlaget #2, Kåre

    Etter et svært vellykket arrangement #1 smeller vi til med flere plasser og flere retter. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre . Sted: I utrolige lokaler hos Kåre, konventveien 5. Et par stopp med banen opp fra Majorstua, gå av på Borgen og …

Lørdag 6. november 2010

  • 18:00 Underskogs Gourmand-lag #1, Kåre

    Underskog Gourmand-lag møtes for første gang i fantastiske lokaler hjemme hos Kåre. Litt bakgrunnsinformasjon her