Kåre
Kåre har forskjellige lokaler som lånes av Underskogs Gourmandlag.
Kåre har forskjellige lokaler som lånes av Underskogs Gourmandlag.
Fisk, melk og parmesan på italiensk vis. Plus noe attåt.
Vi kaster oss på trenden og inviterer på julebord!
Enkelt og rustikt lag med tre retter pluss en velkomstsnack. Reinsdyr til hovedrett.
Skrei og reinsdyrskank.
Ertesup og painnkak.
Et enkelt hverdagsgourmandlag. Vi veit at folk er blakke etter jula, så vi gjør det rimelig. Vi pensjonerer Rudolf og spiser ham. Bondepiker har alltid vært litt billige. Tre retter for hundrelappen. Røbetsalat til forrett, reinsdyr til hovedrett og tilslørte bondepiker til dessert. Enkelt og greit. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for …
Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge.
Etter et par meget vellykkede mer avanserte arrangementer tar vi det hele ned på bakken, eller snarer på sjøbunnen med et skikkelig Baconsvelelag. Ingvar har laget noen tusen av disse i sin tid på sjøen. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne …
I anledning av litt overproduksjon på Lag #3 , et rimelig og upretensiøst arrangement fremdeles med tørrfisk. Joda, vi har masse croquetas. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne gang i leiligheten hans på Løkka. Sted: Se innlegget under. Tid: …
Etter et flott arrangement #2 smeller vi til med et arrangement fokusert på en av Norges mest undervurderte råvarer, tørrfisken. Kåre har handlet den rett fra fisker på Andøya. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne gang i …
Etter et svært vellykket arrangement #1 smeller vi til med flere plasser og flere retter. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre . Sted: I utrolige lokaler hos Kåre, konventveien 5. Et par stopp med banen opp fra Majorstua, gå av på Borgen og …
Underskog Gourmand-lag møtes for første gang i fantastiske lokaler hjemme hos Kåre. Litt bakgrunnsinformasjon her