Cafe Løkka

Cafe Løkka er et nytt og spennende utested i Trondheim.

Med en 60-tallsinspirert meny, vintage interiør, god musikk og god stemning er dette et sted for alle og enhver.

Vi har blant annet en av Trondheims største uteservering, hjemmelagede milkshakes, et bredt utvalg av øl, kreative cocktails og reker om sommeren.

Du finner oss på Solsiden (gamle Ørens kro).

Ta en titt på menyen her. Du kan også få den tilsendt på mail.

Åpningstider
Mandag til lørdag 11-01
Søndag 13-01

Aldersgrense 20 år etter kl 18
Matservering frem til kl 22


Dette har skjedd på Cafe Løkka…

Mandag 6. juli

Fredag 26. juni

Fredag 13. oktober 2017

Mandag 20. februar 2017

Fredag 18. november 2016

Fredag 16. september 2016

Mandag 1. desember 2014

Torsdag 3. april 2014

Fredag 31. januar 2014

 • 20:30 Sivert Ericson @ Trondheim Calling, Cafe Løkka

  Steinkjerværing Sivert Ericson er en av 15 demoartister som har blitt booka til Trondheim Calling. Nå er han klar for å fremføre sine låter som er skrevet på dialekt, uten å bli skrevet inn i trønderrockens historie.

Lørdag 28. desember 2013

 • 20:00 Halvimprovisert romjulsskogspils Trondheim, Cafe Løkka

  Fristelsen til drukkenskap og socialt samvære er blivet mig overlegen; så jeg tenker meg en tur på Antikvariatet Café Løkka for å bøte på dette. Du kommer vel? Har ikke giddet reservere bord, så om det er for fullt i 8-9 tida blir det muligens en annen plass. Oppdaterer i så fall her.

Fredag 12. april 2013

 • 20:00 Skogspils i Trondheim, Cafe Løkka

  OBS! KVELDENS PILS ER FLYTTET TIL CAFE LØKKA GRUNNET ET FULLBOOKA ANTIKVARIAT. Aprilpils på vårt kjære stamsted; vel møtt alle kvinner og menn! Det dukker stadig opp nye fjes på pilsen, og vi jubler hver gang. Så alle som vil men ikke har møtt opp enda; det er denne gangen dere skal dukke opp. Jeg lover trivsel og Særdeles god stemning. Sees!

Torsdag 4. oktober 2012

Fredag 23. mars 2012

 • 20:00 Trondheimspils!, Cafe Løkka

  Siden det er blitt mars, er det på høy tid med en ny pils! Det var veldig hyggelig sist, og det er ingen grunn til å tro at det ikke vil bli minst like hyggelig nå. Her møter du bra folk, drikker det du vil, og om du er sulten så går det jammen an å få kjøpt litt mat også. De to forrige gangene har vi vært på Teaterbaren i Olav Tryggvasons gate. På grunn av at det muligens kan bli trangt om plassen og mye folk der den 23., har vi denne gangen valgt å legge marspilsen til Cafe Løkka. Cafe Løkka …

Fredag 7. oktober 2011

Fredag 8. juli 2011

Fredag 1. juli 2011

 • 20:00 Sommerskogspils i Trondhjem!, Cafe Løkka

  Kamilligram kaster oss ut av redet, og tvinger oss til å pilse sommeren inn på egen hånd. So be it! Som de sammensveisede skogsgjengerne vi er, klarer vi jo ikke å gjennomleve hele sommeren uten å treffes til skogspils! Hvis Kamilligram ikke møter opp, og ingen andre tar på seg ansvaret, kan det hende det blir lite lego. Da må vi eventuelt finne på en annet syssel for å tiltrekke oss folk. Jeg kan kicke i gang noen forslag: Bingo: vinneren vinner en god øl påspandert av resten av hurven. Nødt …

Fredag 27. mai 2011

 • 20:00 Skogspils i Trondheim (mai), Cafe Løkka

  Utrolig hyggelig skogspils sist, så da prøver vi selvfølgelig igjen. Jeg kan ikke selv 20. mai siden det er konsert på Dokkhuset den dagen jeg skal på (vet også at en del andre skogere skal på den konserten). Jeg foreslår derfor at vi har pilsen 27. mai i stedet, så kan de som er ufattelig uenig i dette heller syte litt eller ta på seg å arrangere selv den 20 ;) Såh, er du firkant?

Fredag 15. april 2011

 • 20:00 Skogspils i Trondheim (april), Cafe Løkka

  Ingen tok på seg ansvaret å arrangere en skospils i mars, så jeg går i gang med den for april. Vi trives veldig godt på Løkka og blir der fremover. Jeg skal også denne gangen ta med både lego og skilt (kan selvfølgelig kombineres), og om dere er ekstra heldige tar jeg med løsbarter som vi kan bruke som garnityr. Alt blir jo tross alt bedre med bart. Vi starter som vanlig klokken åtte, og jeg vil være der fra da, så er det bare å komme sigende når det passer. Det som er fint er om de som melder …

Fredag 18. februar 2011

 • 20:00 Skogspils i Trondheim (februar), Cafe Løkka

  Café Løkka er herved erklært som vinner, og vi blir nok å holde oss der fremover. Neste skogspils blir fredag 18. februar, og jeg lover å ta med enda mer lego i flere farger denne gangen. Tidspunktet blir som vanlig 20:00, så ta med kreativitet, pilslyst og sosialiseringsbehov og kom til Løkka, vi har både åpne armer og godt humør. Hvis du er ny og redd for å komme alene er det bare å ta med seg en venn :) Samtidig vil jeg benytte anledningen til å høre om noen andre kan ta på seg å arrangere …

Fredag 21. januar 2011

 • 20:00 Skogspils i Trondheim (januar), Cafe Løkka

  Legg merke til flytting fra Mikrobryggeriet til Café Løkka. Denne gangen blir det jommen meg full pupp, siden så mange har lovet å komme i januar ;) Alt ligger til rette, stipendet har kommet, studentene er ferdig med eksamene sine, folk er tilbake fra juleferie og alle trenger litt mikrobryggeri- og underskogsbonanza midt i alle forsettene. Så nå er jeg spent, dere! Hvem kommer? Jeg kommer. Legg merke til flytting fra Mikrobryggeriet til Café Løkka.