gourmandlaget
Forskjellige lokaler brukes av gourmandlaget.
Forskjellige lokaler brukes av gourmandlaget.
Et gedigent festmåltid i en stor og nydelig hage på vestkanten. Seks retter, inklusive klippfisk og helgrillet kje. Alkoholpakke til å følge rettene har vi også, gitt. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, tidligere ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre. Nå som Ingvarsk er død følger de …
Vi inviterer til sesongens første utendørs lag, i den fantastiske eplehagen til Kåre over Majorstua. Vi ønsker ikke å avsløre for mye om menyen, men tenk et vanlig lag pluss grilling extraordinaire. Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i forskellige lokaler som ofte er private hjem. Sted: Se innlegg i tråden for veibeskrivelse. Tid: …
Vi flytter dette arrangementet til den 10. juni.
Som en slags forberedelse på et større russisk arrangement seinere på året inviterer vi til et lite lag med russisk mat inkludert skikkelig Borscht, denne gang hjemme hos grunnlegger Ingvar . Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i forskellige lokaler som ofte er private hjem. Sted: Grünerløkka. Tid: Vi spiser fra kl 19 av. Pris: 1,- …
Etter en rekke høyst vellykkede gourmandlag i asfaltjungelen er det er på høy tid å trekke til fjells. Målet for Gourmandlagets førstereis er forblåste og solglitrende Finse. Og som alltid er alle i skogen og deres venner hjertelig velkommen! Idylliske Finse ligger midt i det nasjonalromantiske smørøyet, klemt mellom nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet. Festlighetene starter fredag 6. mai med god togforbindelse fra Oslo og Bergen. Vel framme på Kongsnut Vokterbolig venter fyr i …
Etter et par veldig norske lag, smeller vi til med det beste vi finner i Nabolandet. Vert Linus provianterer for oss, han har styr på ikke bare UKS men godplassene i Stockholm. Vi serverer også dessert, og svensk whisky som avec. Ingen surströmming. Hva er et smörgåsbord? Gleditsch forklarer: “Det svenske smörgåsbordet er kjent over hele verden og del av den gastronomiske verdensarven. Smörgåsbordet er et overflødighetshorn av en buffé som springer ut av borgerskapets “brännvinsbord” med aner …
Kort sagt serverer vi prima hjemmelagede fiskekaker med riktig tradisjonelt tilbehør. Enkel fiskesuppe til forrett. ChristinAmodt lager fruktkake med gelelokk til dessert. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i forskellige lokaler som ofte er private hjem. Denne gang hjemme hos Kåre på Løkka. Sted: Løkka. Se innlegg …
OBS VI HAR EN NY BETALINGSLØSNING. Les teksten om å melde deg på. Mange navn; komle, raspeball, ball, kompe. Ingvar har laget noen tusen av disse i sin tid på sjøen. Vi serverer dem med salt lammekjøtt, Kvalkorv, kålrot, sirup, sukker, mye bacon, kokt potet eller gulrot eller hvasomhelst om noen etterspør det. Man kan spise omtrent så mye man vil. Freia mandelkjernepudding med Piano rød saus til dessert. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse …
OBS VI HAR EN NY BETALINGSLØSNING. Les teksten om å melde deg på. Etter et rent skalldyrlag følger vi opp med et lag dedikert til vår egen gren i evolusjonen. Uten å si for mye, så lover vi å servere stykninger med mye smak i omtrent så rikelige porsjoner man måtte ønske. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i …
Vi serverer en meny med det beste fra havet denne tiden av året. OBS VI HAR EN NY BETALINGSLØSNING. Les teksten om å melde deg på. For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i forskellige lokaler som ofte er private hjem. Denne gang hjemme hos ingvildht på Rosenhoff. Sted: Se innlegget under. Tid: kl 19 er maten på bordet, …