Naustet i Bjørvika - ytterst på Paulsenkaia

Etter en veldig produktiv og intensiv prosjekteringsworkshop i påsken og en enda mer produktiv og intensiv byggeperiode i sommer, stod Naustet, Bjørvikas minste bygg, ferdig søndag 5.august. Arkitektbedriftene har støttet dette studentarbeidet med 5000,- og synes det er veldig positivt at studenter deltar. Tyin tegnestue har bidratt som mentor for gruppen.

- Arkitektbedriftene synes prosjektet er flott, ikke minst fordi at de bygger 1:1 og samarbeider med flere bransjer, både i prosjektering, organisering av arbeidet og gjennomføringen av prosjektet. Siden krav til praksis på byggeplass ikke eksisterer lenger, er denne erfaringen gull verdt; både med hensyn til finansiering, arkitektfag, ingeniørfag, byggeledelse og gleden ved å se at bygget ble ferdig, sier fagsjef Silvie Le Muzic i Arkitektbedriftene.

Arbeidet med TreStykker har samlet 30 arkitektstudenter, tre ingeniører og en lysdesigner for å prosjektere og bygge sammen. Resultatet ble et naust med tilhørende natursti nede i Bjørvika. Naustet skal driftes som en scene for mindre/urørte artister.


Dette har skjedd på Naustet i Bjørvika - ytterst på Paulsenkaia…

Onsdag 30. mai 2018

Tirsdag 7. november 2017

Tirsdag 30. mai 2017

  • 19:30 Rasmus Rohde // Naustet Viseklubb, Naustet i Bjørvika – ytterst på Paulsenkaia

    Rasmus Rohde fra Rasmus og Verdens Beste Band har i mange år gledet store og små barn over det ganske land. Han har mottatt flere Spellemannspriser, og stipend for sitt arbeid som musiker og dramatiker.

    Denne kvelden legger han dog igjen barnelåtene hjemme, og byr på et repertoar med litt mer voksent innhold.

Fredag 26. juli 2013

  • 18:00 Trollkrem i Naustet, Naustet i Bjørvika – ytterst på Paulsenkaia

    Trollkrem er et nyetablert, omreisende arrangement og fungerer som en visningsplattform for performance og live-kunst. Vi inviterer kunstnere til interaktive samarbeider på tvers, der skulptur, performance, lyd og bilde opptrer side om side i en kollektiv og åpen struktur.