Uhørt!

Kulturformidler i hjertet av Oslo

uhortistroget.no


Dette har skjedd på Uhørt!…

Torsdag 13. oktober 2022

Torsdag 7. juli 2022

Tirsdag 7. mai 2019

 • 20:00 Stålmenn er tilbake på Uhørt tirsdag 7. mai., Uhørt!

  90-tallsbandet Stålmenn er tilbake med ny plate våren 2019, den første på over 20 år. Utgivelsesdato er satt til 31. mai. Albumet kommer ut på vinyl og har fått tittelen ”Fra undersiden”. En hyllest til alle band som jobber i kjeller´n med lukten av svidde forsterkerrør og bandsvette. Som en forsmak slipper bandet en single 3. mai. For å feire dette spiller bandet på Uhørt tirsdag 7. mai.

Lørdag 30. mars 2019

Tirsdag 27. juni 2017

 • 20:00 Upolert presenterer: Glutton + Suburban Savages, Uhørt!

  Glutton er en postprog-kvartett som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler, fra 70-tallsprog til jazz, klassisk minimalisme og alternativ rock à la Radiohead, The Mars Volta og Ulver, har de utviklet et særpreget og solid uttrykk. Siden debuten Parts of Animals (2013) har de jobbet iherdig med nytt materiale, som vi har fått høre i …

Onsdag 14. juni 2017

 • 20:00 KongSverres sommeravslutning, Uhørt!

  KongSverre samler tilhengere, venner, drankere, avholdsfolk, visesangere og klubbgjengere og inviterer dem på hjemmelaga neslesuppe og KongSert.

Onsdag 11. januar 2017

 • 20:00 Uhørt presenterer Aleksander Waaktaar, Uhørt!

  Aleksander Waaktaar er en vokalist og låtskriver født og oppvokst i Oslo.
  Musikken hans er inspirert av den amerikanske singer-songwriter-tradisjonen og en stor kjærlighet til bluegrass og country.
  Tekstene tar for seg temaer som sorg, anger og bitterhet, men fra tid til annen glimt av optimisme og håp.
  Musikken er neddempet og melankolsk, med vokal og tekst i fokus.

Tirsdag 29. november 2016

 • 20:00 Upolert presenterer Don Wild, Uhørt!

  Don Wild gir deg stemingsfull «sing-along pop» med et driv preget av blues og sjel i et klassisk popformat. Få med deg deres første konsert i Oslo!

Mandag 5. september 2016

Tirsdag 23. august 2016

Søndag 26. juni 2016

 • 13:00 FAMILIEDISCO PÅ UHØRT I STRØGET!, Uhørt!

  Annen hver søndag inviterer vi til Familiedisco på Uhørt! Her kan hele familien svinge seg rundt og danse til god musikk med ekte discolys, eller finne på andre morsomme aktiviteter. Kafèen har godsaker for små og store. Gratis inngang!!

Søndag 12. juni 2016

 • 13:00 FAMILIEDISCO PÅ UHØRT I STRØGET!, Uhørt!

  Annen hver søndag inviterer vi til Familiedisco på Uhørt! Her kan hele familien svinge seg rundt og danse til god musikk med ekte discolys, eller finne på andre morsomme aktiviteter. Kafèen har godsaker for små og store. Gratis inngang!!

Torsdag 5. mai 2016

Tirsdag 16. februar 2016

 • 20:00 Elin Kåven album slippkonsert, Uhørt!

  Elin Kåven fra Karasjok spiller Arktisk Folk Pop. Nå slipper hun hennes tredje plate “Eamiritni-Rimeborn” som har fått fantastiske kritikker og en nominasjon til “German Critics Awards”. Konsertene hennes blir beskrevet som eventyr i noter.

Fredag 18. desember 2015

Onsdag 2. desember 2015

 • 20:00 D-lovely Special Edition, Uhørt!

  Vi utvider og blir for denne spesielle anledningen til D-lovely Quintet!

  Magnus Sefaniassen Eide (slagverk) og Ståle Langhelle (piano) blir med i vår lune konstellasjon og vi gleder oss veldig.

  Hjertelig velkommen skal dere være!

Onsdag 4. november 2015

 • 20:00 URAL POP, Uhørt!

  URAL POP er det klingende navnet for et musikalsk møte initiert av den norske og samiske musikeren Torgeir Vassvik. Sammen med de to finske “nybølge” folkemusikerne Kristiina Ilmonen og Rauno Nieminen og lydmester Audun Strype forsker Vassvik i samiske og finsk-ugriske musikalske røtter. De tre musikerne utforsker og håndterer arkaiske instrumenter og tonevalg, hvor det eldste i denne regionens folkemusikk blir fundament i en konsert med komponert og improvisert musikk.

Lørdag 17. oktober 2015

 • 20:00 RELEASEKONSERT: Autonomia (NO) – “Den soniske veven” + supp.: The Holy Mountain (NO), Uhørt!

  Autonomia feirer sitt andre album, Den soniske veven ved å spille hele skiva (og sikkert et par gamle låter) live på Uhørt i Oslo. I kveld kan du oppleve Autonomia med en utvidet line-up, inkludert alle bidragsyterne på plata. Autonomias forrige album, Farvel sikkerhet ble nominert til GAFFA-prisen i kategorien Årets Norske Nykommer i 2013, og omtalt som en “indie-klassiker” i magasinet HISSIG. Den soniske veven utgis gjennom CPU, og kan forhåndsbestilles på vinyl/digitalt på Bandcamp og iTunes. …

Onsdag 30. september 2015

Onsdag 23. september 2015