Radio Nova dab


Dette har skjedd på Radio Nova dab…

Mandag 17. september

Mandag 2. juli

 • 20:30 SORT KANAL – KING CRIMSON 1.1, Radio Nova dab

  I neste uke, 8-10 juli 2018, skal det legendariske bandet King Crimson nok en gang holde tre utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo. I den anledning vil det legendariske radioprogrammet Sort Kanal nok en gang ha en liten presentasjon av bandet. King Crimson har opp igjennom historien vært en serie band som har en ting felles: den ekstraordinære gitaristen Robert Fripp.

Mandag 11. juni

 • 20:30 SORT KANAL – Avantgarde kvinner, Radio Nova dab

  Sort Kanal på Radio Nova dab vil i kveld by på mange kreative og moderne musikere som har det til felles at de er kvinner. I tillegg skal vi minnes Glenn Branca som døde 13. mai i år. Programleder er Trond Bremnes og space pilot er Ida Brenna.

Mandag 4. juni

Mandag 7. mai

 • 20:30 SORT KANAL – CHICAGO AVANTGARDE, Radio Nova dab

  I kveldens utgave av Sort Kanal skal vi ta en liten ekskursjon inn i det mangfoldige og frodige musikkmiljøet i Chicago. Det vrimler av eksperimenterende musikere og band, mange kanskje relativt lite kjent for europeere. Som en begynnelse har vi tatt fatt i Haley Fohr og hennes prosjekt Circuit Des Yeux og nøstet litt derfra gjennom musikere hun har samarbeidet med de siste årene.

Mandag 9. april

 • 20:30 Sort Kanal — Moondog del 2, Radio Nova dab

  Det blir musikk med den eksentriske amerikanske komponisten og poeten Louis Hardin – mer kjent som Moondog.

  Dette programmet handler om livet hans i Europa fra 1974 til hans død i 1999.

Mandag 19. mars

 • 20:30 SORT KANAL – Robert Haigh spesial., Radio Nova dab

  I Sort Kanal ikveld skal vi primært ta for oss den mediesky artisten Robert Haigh og hans mangfoldige produksjon fra 1979 fram til i dag. I tillegg vil vi ha en liten minnestund over nylig avdøde Mark E. Smith fra the Fall. Programleder er Trond Bremnes.

Mandag 8. januar

 • 20:30 SORT KANAL – ALL EARS spesial, Radio Nova dab

  Kveldens utgave av Sort Kanal vil ta for seg All Ears festivalen 2018 som starter førstkommende torsdag. Vi presenterer et knippe av artistene som skal opptre, og vi får besøk av Guro Skumsnes Moe og Christian Meaas Svendsen som står bak årets festival. Programledere er Ida Brenna og Trond Bremnes.

Mandag 25. desember 2017

 • 20:30 SORT KANALS JULESPESIAL!!!!!, Radio Nova dab

  I kveld byr Sort Kanal på sitt tradisjonelle julespesial! Hør den rørende historien om sauen Fluffy som slapp unna pinnekjøttgryta! Allsang med tre hundre kalkuner! Julemiddag av gulerøtter for vegan-ulver! Mange tvilsomme julenisser og selvsagt Santa Dog og mye mer! Julenisser er Waldemar Hepstein, Vidar Moen og Trond Bremnes, og i julenissenes verksted romsterer Bjørn Hamre.
  Programmet går på DAB, og kan streames de neste fem ukene her: radionova.no/programmer/sor…

Mandag 27. november 2017

Mandag 23. oktober 2017

 • 20:30 SORT KANAL – Roskildefestivalen 2017 del1, Radio Nova dab

  Sort Kanal i kveld skal mest dreie seg om Roskildefestivalen 2017. I kveld blir det mye om Circuit des Yeux som leverte en enestående konsert, og derfor vil jeg presentere hennes rykende ferske album “Reaching for indigo” og samtidig raskt gå igjennom hennes karriere så langt. Vi får også Moon Duo og Vanishing Twin, og vi minnes nylig avdøde Holger Czukay og minner om konserten med Pharmakon nå til lørdag. FM slutt, nå DAB og streaming.