Radio Nova dab


Dette har skjedd på Radio Nova dab…

Mandag 6. mai

Mandag 8. april

Mandag 1. april

 • 20:30 SORT KANAL serverer en aften med PROGROCK!, Radio Nova dab

  I kveld vil Norges lengstlevende radioprogram (hver uke siden 1984) vie seg til progrock. Det meste som blir servert vil være fra Japan, og da snakker vi ikke om japanske pressinger av antikke skiver, men om genuint originale japanske band og musikere som lager kontemporær progressiv rock som ikke høres ut som blasse kopier av fordums storheter fra 1970-tallet.

Mandag 18. februar

 • 20:30 Sort Kanal — DJ Movidar: Under radaren 06, Radio Nova dab

  Det blir variert musikk – mye elektronisk – med 23 artister fra 12 forskjellige land. Musikk fra siste halvdel av 2000-tallet som jeg mener fortjener å bli formidlet til Sort Kanal lyttere. For noen blir det kanskje et hyggelig gjenhør også.

Mandag 7. januar

 • 20:30 SORT KANAL – ALL EARS 2019, Radio Nova dab

  I kveldens utgave av Sort Kanal skal vi ta for oss en del av musikerene som skal opptre på årets All Ears festival. All Ears er en årlig non-profit kunstnerstyrt festival for improvisert musikk.

Mandag 24. desember 2018

Mandag 29. oktober 2018

Mandag 17. september 2018

Mandag 2. juli 2018

 • 20:30 SORT KANAL – KING CRIMSON 1.1, Radio Nova dab

  I neste uke, 8-10 juli 2018, skal det legendariske bandet King Crimson nok en gang holde tre utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo. I den anledning vil det legendariske radioprogrammet Sort Kanal nok en gang ha en liten presentasjon av bandet. King Crimson har opp igjennom historien vært en serie band som har en ting felles: den ekstraordinære gitaristen Robert Fripp.

Mandag 11. juni 2018

 • 20:30 SORT KANAL – Avantgarde kvinner, Radio Nova dab

  Sort Kanal på Radio Nova dab vil i kveld by på mange kreative og moderne musikere som har det til felles at de er kvinner. I tillegg skal vi minnes Glenn Branca som døde 13. mai i år. Programleder er Trond Bremnes og space pilot er Ida Brenna.

Mandag 4. juni 2018

Mandag 7. mai 2018

 • 20:30 SORT KANAL – CHICAGO AVANTGARDE, Radio Nova dab

  I kveldens utgave av Sort Kanal skal vi ta en liten ekskursjon inn i det mangfoldige og frodige musikkmiljøet i Chicago. Det vrimler av eksperimenterende musikere og band, mange kanskje relativt lite kjent for europeere. Som en begynnelse har vi tatt fatt i Haley Fohr og hennes prosjekt Circuit Des Yeux og nøstet litt derfra gjennom musikere hun har samarbeidet med de siste årene.

Mandag 9. april 2018

 • 20:30 Sort Kanal — Moondog del 2, Radio Nova dab

  Det blir musikk med den eksentriske amerikanske komponisten og poeten Louis Hardin – mer kjent som Moondog.

  Dette programmet handler om livet hans i Europa fra 1974 til hans død i 1999.

Mandag 19. mars 2018

 • 20:30 SORT KANAL – Robert Haigh spesial., Radio Nova dab

  I Sort Kanal ikveld skal vi primært ta for oss den mediesky artisten Robert Haigh og hans mangfoldige produksjon fra 1979 fram til i dag. I tillegg vil vi ha en liten minnestund over nylig avdøde Mark E. Smith fra the Fall. Programleder er Trond Bremnes.

Mandag 8. januar 2018

 • 20:30 SORT KANAL – ALL EARS spesial, Radio Nova dab

  Kveldens utgave av Sort Kanal vil ta for seg All Ears festivalen 2018 som starter førstkommende torsdag. Vi presenterer et knippe av artistene som skal opptre, og vi får besøk av Guro Skumsnes Moe og Christian Meaas Svendsen som står bak årets festival. Programledere er Ida Brenna og Trond Bremnes.

Mandag 25. desember 2017

 • 20:30 SORT KANALS JULESPESIAL!!!!!, Radio Nova dab

  I kveld byr Sort Kanal på sitt tradisjonelle julespesial! Hør den rørende historien om sauen Fluffy som slapp unna pinnekjøttgryta! Allsang med tre hundre kalkuner! Julemiddag av gulerøtter for vegan-ulver! Mange tvilsomme julenisser og selvsagt Santa Dog og mye mer! Julenisser er Waldemar Hepstein, Vidar Moen og Trond Bremnes, og i julenissenes verksted romsterer Bjørn Hamre.
  Programmet går på DAB, og kan streames de neste fem ukene her: radionova.no/programmer/sor…

Mandag 27. november 2017

Mandag 23. oktober 2017

 • 20:30 SORT KANAL – Roskildefestivalen 2017 del1, Radio Nova dab

  Sort Kanal i kveld skal mest dreie seg om Roskildefestivalen 2017. I kveld blir det mye om Circuit des Yeux som leverte en enestående konsert, og derfor vil jeg presentere hennes rykende ferske album “Reaching for indigo” og samtidig raskt gå igjennom hennes karriere så langt. Vi får også Moon Duo og Vanishing Twin, og vi minnes nylig avdøde Holger Czukay og minner om konserten med Pharmakon nå til lørdag. FM slutt, nå DAB og streaming.