Skatten Oslo

Navnet til det 500m2 store stedet mellom Tøyen T-bane og Tøyen Torg er inspirert av at lokalene huset Skattedirektoratet et par år, og mange Osloborgere vil huske at det var her de stappet selvangivelsen i en luke i veggen like før fristen på åtti og nittitallet.

SKATTEN skal “alltid” være åpent, være lett å bruke og bidra til å synliggjøre verdiene i området ved å videreføre det beste fra nabolagstedet som forenes med energien fra aktivitetsbasert drift. Lokalene er bygget om med fokus på gjenbruk, flerbruk, entusiasme og aktivitet, har fått en ny scene der det tidligere var restaurant, og kan deles opp i tre feiende flotte fleksible flerbruksrom til alle mulige arrangement.


Dette skjer på Skatten Oslo…

Fredag 3. februar

 • 18:00 Skogspils februar 2023, Skatten Oslo

  Det er tid for skogspils igjen! Jeg har booket bord til 30 personer til Skatten, på Tøyen, for fredag 3. februar – fra kl. 18:00

Dette har skjedd på Skatten Oslo…

Onsdag 12. februar 2020

Tirsdag 8. oktober 2019

Søndag 2. juni 2019

 • 13:00 Sacred Harp Singing på Skatten, Skatten Oslo

  Liker du å synge, men leter etter en sanggruppe som passer deg?Liker du Folk & Americana? Er du frafallen korsanger og ønsker å synge igjen?

  Opplev og bli med på Sacred Harp Singing på Skatten på Tøyen Torg.

Søndag 28. april 2019

Mandag 22. april 2019

 • 20:00 Steinars Open Mic, Skatten Oslo

  Open Mic som byr på alle typer scenekunst – fra de som prøver seg for første gang til de mer etablerte. Garantert en hyggelig kveld! Nesten garantert en skikkelig rå kveld!

Søndag 21. april 2019

 • 18:00 Avlyst. Underskogstrikkepøbb-påskespesial, Skatten Oslo

  Vi prøver oss med en påskespesial av strikkepøbb. Vi møtes denne gangen på Skatten, TøyenDe vanlige underskogsstrikkepøbbanbefalingene gjelder: Ikke for intrikat mønster pga. mulig promille og ikke for mørkt garn pga. romantisk belysning. Eller lev farlig. Det skåles uansett hver gang noen må rekke opp.
  Hekling, makramé, nupereller, broderi, knipling, brikkevev og lignende er også lov å drive med. Anbefaler imidlertid ikke å ta med rokken eller ambolten.

Mandag 15. april 2019

 • 20:00 Steinars Open Mic, Skatten Oslo

  Open Mic som byr på alle typer scenekunst – fra de som prøver seg for første gang til de mer etablerte. Garantert en hyggelig kveld! Nesten garantert en skikkelig rå kveld!

Torsdag 11. april 2019

Søndag 31. mars 2019