Galleri Dropsfabrikken

Dropsfabrikken åpnet våren 2018, i et gammelt fabrikklokale i Ila, Trondheim. Vårt satsningsområde er først og fremst den norske samtidskunsten. Gjennom utstillingene ønsker galleriet å skape en ny møteplass for den visuelle kunsten i Trondheim.

En tendens i norsk samtidskunst er en forsterket interesse for håndverket og materialets betydning, og dette vil danne utgangspunkt for vårt utstillingsprogram. Gjennom 5-7 skiftende utstillinger i året, der kunstnere sammenstilles på nye måter, vil vi vektlegge formidling av utstillingene gjennom kurs og foredrag for å skape gode kunstopplevelser.

Parallelt med hovedutstillingen har vi til enhver tid et godt utvalg av grafikk, skulptur, fotografi, maleri og kunsthåndverk for daglig salg.


Dette har skjedd på Galleri Dropsfabrikken…

Torsdag 24. november

  • 17:00 Juleutstilling i Dropsfabrikken, Galleri Dropsfabrikken

    Galleri Dropsfabrikken ønsker velkommen til vår flotte juleutstilling, torsdag 24. nov. Vi fyller våre rom til randen med maleri, grafikk, skulptur, tegninger, foto og kunsthåndverk. Her finner du julegaver i alle fasonger og prisklasser, enten det er til venner, familie eller deg selv!

    Juleutstillingen åpner 24. november og står til og med lillejulaften, 23. desember.