Herr Nilsen

Herr Nilsen er en av byens beste intimkonsertscener med live musikk 6- 7 ganger i uken. Mest kjent som Jazz-scene, men har med tiden utviklet seg til å bli en allsidig og kvalitetsbevisst scene for musikk i alle sjangre. På Herr Nilsen møter du både profilerte etablerte musikere, samt nye ukjente. En av scenene under by:larm, Oslo Jazzfestival og Musikkfest Oslo (musikkens dag).


Bilder kategorisert som herr nilsenDette har skjedd på Herr Nilsen…

Torsdag 29. august 2019

 • 20:00 Natalie Aldema Band hyller Radka Toneff på Herr Nilsen, Herr Nilsen

  Musikken vi får høre er hentet fra alle Radka Toneff sine album og vil bli framført med emosjonelt uttrykk og musikalsk intensitet av Natalie Aldema Band. Bandet har til nå opptrådt med stor suksess bl.a på Stabekk Kino Kulturhus, LilleKampen Kulturkafe i Oslo, Lillestrøm Jazzklubb og på Glåmdal Jazzklubb. Natalie Aldema Band har base i Oslo og består av et knippe hyggelige musikanter.

Onsdag 10. april 2019

Mandag 24. september 2018

 • 20:00 Øyvind Hellner: Støykonsert, Herr Nilsen

  På Herr Nilsen får vi høre Øyvind i en duo med den italienske saxofoninsten Dario Fariello. Som oppvarmer har vi lydkunstner Håkon Lie fra Tønsberg. Øyvind framfører en konsert i 3 deler: På akustisk laptop, Korg Korg MS 20, Lyra 8 og stemme.

Onsdag 29. august 2018

Onsdag 21. februar 2018

 • 20:00 Majken: Tribute to Peggy Lee, Herr Nilsen

  Majken Christiansen og hennes kvintett hyller den amerikanske jazz og populærsangerinnen Peggy Lee. Peggy Lee samarbeidet med både Benny Goodman, Duke Ellington, Laurindo Almeida og Quincy Jones. Sitt gjennombrudd som artist fikk hun i 1942 med ”Why Don’t You Do Right“.

Mandag 5. september 2016

Fredag 19. august 2016

 • 22:00 Oslo Jazzfestival 2016: Garzone/Bakken/Franck/Mjåset Johansen m/ gjest Petter Wettre, Herr Nilsen

  Den amerikanske saksofonisten George Garzone har lenge vært omtalt med stor respekt i jazzverdenen, både som utøver og lærer.Blant tidligere elever finner vi saksofonisten Magnus Bakken, som har opptrådt og gitt ut plate med veteranen Garzone. Nå møter de Daniel Franck og Håkon Mjåset Johansen på scenen, der de skal utforske sin egne form for avantgarde-jazz. Som gjest denne kvelden inviterer de med seg Petter Wettre som også har studert med Garzone.

Tirsdag 16. august 2016

 • 21:00 Oslo Jazzfestival 2016: Megalodon Collective, Herr Nilsen

  Megalodon Collective er satt sammen av noen av de mest sentrale musikerne i Trondheims pulserende jazz- og impromiljø. Septetten er en gjeng unge og fryktløse musikanter med en lidenskapelig tilnærming til improvisasjon.

Lørdag 30. april 2016

 • 22:00 Åre – releasekonsert, Herr Nilsen

  Bandet “Åre” er et nytt prosjekt fra multimusiker, låtskriver og komponist Sverre Thorstensen og sanger Kine Hjeldnes. Sverre har en lang merittliste som musiker, og har spilt med Snuten, folk&røvere, Beckstrøm, Rebekka Karijord og Adam Douglas for å nevne noen, ikke å forglemme hans alter ego KongSverre. Kine Hjeldnes er en selvlært sanger og pianist fra Skien, og har ufattelige 15800 følgere på nettstedet Soundcloud på sitt soloprosjekt. Med “Åre” er det aller første gang hun opptrer med …

Søndag 13. desember 2015

 • 20:00 Sinatras Big Band Xmas – Sandvika Storband under ledelse av Per Gjermund Storrø og med Ingar …, Herr Nilsen

  I anledning av at 100-års feiringen av Frank Sinatra toppes årets julekonsert fra Sandvika Storband med et knippe av Sinatras beste julesanger. Ingar Kristiansen står for tolkningen av låtene, en erfaren crooner og vår fremste tolker av Sinatra. Bandet varter opp med sine beste arrangementer av julemusikk fra de mest velklingende til hardtswingende versjoner. Selvfølgelig med de tradisjonelle og humoristiske arrangementene etter Rob McConnells besøk samt noe av Bob Florence og Tom Kubis. Vi …

Søndag 1. november 2015

Søndag 4. oktober 2015

Lørdag 15. august 2015

Fredag 14. august 2015

 • 22:00 Oslo Jazzfestival 2015: 10. – 15. august, Herr Nilsen

  10. – 15. august er det duket for årets jazzfestival i hjertet av hovedstaden. Det blir en uke med musikk, fest og moro og i sentrum står noen av de beste artistene innenfor alle jazzens stilarter.

Torsdag 13. august 2015

 • 22:00 Oslo Jazzfestival 2015: 10. – 15. august, Herr Nilsen

  10. – 15. august er det duket for årets jazzfestival i hjertet av hovedstaden. Det blir en uke med musikk, fest og moro og i sentrum står noen av de beste artistene innenfor alle jazzens stilarter.

Mandag 10. august 2015

 • 22:00 Oslo Jazzfestival 2015: 10. – 15. august, Herr Nilsen

  10. – 15. august er det duket for årets jazzfestival i hjertet av hovedstaden. Det blir en uke med musikk, fest og moro og i sentrum står noen av de beste artistene innenfor alle jazzens stilarter.

Søndag 3. mai 2015

 • 20:00 Live Foyn Friis med Sandvika Storband, Herr Nilsen

  “.. en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.” – etter konserten i Tromsø. Live har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisjoner legger grunnlaget …

Fredag 1. mai 2015

 • 22:00 Aleksander With – Intimkonsert, Herr Nilsen

  Aleksander With tar med seg sitt eminente band og gjør en eksklusiv intimkonsert på Herr Nilsen hvor han vil spille låter fra hele karrieren med fokus på førstealbumet «Coming Home»

Mandag 27. april 2015

 • 21:00 Kurt Weill Ensemble – plateslippkonsert, Herr Nilsen

  Med en stemme som leder tankene til Lotte Lenya og Edith Piaf, står vokalist Hilde Leite Gaupås i spissen for det ferske Kurt Weill Ensemble, sammen med Sigrun Eng, Andreas Utnem og Morten Michelsen. De slipper plata Lonely Songs på Øra Fonogram 23. april, og feirer med slippfest på Herr Nilsen 27. april.