Kalenderen for lørdag 16. mars

  • 12:00 POP-UP UTSTILLING: “Vann • Farge • Papir” av Nanna Wensaas og Torgeir Ketilsønn Kjevik, Galleri Schaeffers Gate 5

    Nanna Wensaas og Torgeir Ketilsønn Kjevik bruker vann, farge og papir til å fange skjønnheten i det hverdagslige. På hver sin måte skaper de abstraherte og detaljrike akvarellmalerier av steder de har vært og byer de har bodd i. De gjengir sine omgivelser gjennom grafiske og maleriske fremstillinger av bygninger og folk, planter og dyr. Sammen viser de et utvalg av sine arbeider, der akvarellene har tatt form og farge gjennom to ulike uttrykk og penselstrøk.

  • 14:00 Helgekurs i tango 16 og 17 mars, Oslo Sjømannsforenings selskapslokaler

    Har du alltid drømt om å danse tango? Når har du sjansen.

  • 14:00 Utstilling: Corridor Project: Horizontal Vertigo, Carl Berner

    Exhibition with Mexican artists, showing in an apartment at Carl Berner!

  • 15:00 STOPP FOLKEMORDET I PALESTINA, Youngstorget

    NASJONAL MARKERING 16. MARS
    Torsdag 07.03 gikk regjeringen ut og frarådet handel med israelske bosetninger, noe som viser at protestene, aksjonene, underskriftskampanjene og alt presset endelig begynner å nå frem! Men vi gir oss ikke før Israel lytter til internasjonal lov og Palestina er fritt!

    Lørdag 16. mars kl. 15 samler vi oss igjen på Youngstorget til appeller, før vi går videre i tog. Vi krever handling NÅ!

  • 18:00 Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024, Black Box Teater

    Oslo Internasjonale Teaterfestival har vært det pulserende hjertet i Black Box teaters vårprogram siden 2013. Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo. Med en utfordrende og nyskapende tilnærming til scenekunst har festivalen blitt et viktig møtested for kunstnere og publikum.