Kalenderen for fredag 15. mars

  • 13:00 GRUPPE 8 med utstilling i S9 Galleri, S9 Galleri

    GRUPPE 8 består av Anna Friedel, Anne Line Bakkevig, Anita Henriksen, Arne Marius Samuelsen, Idun Synneve Slevikmoen, Ingeborg Marie Helgeland, Liv Karin Huseby og Randi Wøien. Velkommen til vernissage lørdag 2. mars kl. 15:00 til 17:00 ! Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00 t.o.m. 15. mars.

  • 17:00 Testing av spisesteder: Hot Temper, Hot Temper

    Hvor sterkt tør du å gå? Hot Temper anbefaler ingen å teste de sterkeste variantene av de friterte kylling- eller burgerrettene. Her testes den skalaen du selv føler er innafor.

  • 18:00 POP-UP UTSTILLING: “Vann • Farge • Papir” av Nanna Wensaas og Torgeir Ketilsønn Kjevik, Galleri Schaeffers Gate 5

    Nanna Wensaas og Torgeir Ketilsønn Kjevik bruker vann, farge og papir til å fange skjønnheten i det hverdagslige. På hver sin måte skaper de abstraherte og detaljrike akvarellmalerier av steder de har vært og byer de har bodd i. De gjengir sine omgivelser gjennom grafiske og maleriske fremstillinger av bygninger og folk, planter og dyr. Sammen viser de et utvalg av sine arbeider, der akvarellene har tatt form og farge gjennom to ulike uttrykk og penselstrøk.

  • 18:00 Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024, Black Box Teater

    Oslo Internasjonale Teaterfestival har vært det pulserende hjertet i Black Box teaters vårprogram siden 2013. Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo. Med en utfordrende og nyskapende tilnærming til scenekunst har festivalen blitt et viktig møtested for kunstnere og publikum.

  • 18:00 Nye Røtter – Mikro festival for naturbaserte lokalsamfunn, Kruttverket

    Nye Røtter! er en mikrofestival og utvidet nabolagsfest på Kruttverket, Etterstad, hvor vi ønsker å utforske hvordan vi kan forebygge og møte en voksende økologisk, klimatisk og relasjonell krise.

  • 20:00 Scott Henderson Trio + Support: Jeff Aug, Cosmopolite

    Scott Henderson vender tilbake til Cosmopolite med et nytt album “Karneval” som lanseres i februar 2024.

  • 21:00 SNIF24 – Live Comedy Friday @ 21:00, Kampen Bydelshus

    Tøyen Impro proudly welcømes you to SNIF24!
    - a live comedy festival for nice people at affordable prices!