Intro - Ekstro.

Tirsdag 4. februar åpner GalleriNeuf semesterets første utstilling, som tar for seg temaene identitet, tilhørighet og isolasjon. Til denne utstillingen vil kunstnerne Nina Ghafari Tari, Nikolai Torgesen og Ingeborg Paulsrud stille ut sine verk i en tredelt utstilling bestående av installasjon, skulptur og videokunst.


Nina Ghafari Tari, har studert ved Kunstskolen i Rogaland, og beskriver det hun stiller med til utstillingen som «…Min kunst er en fysisk manifestasjon av en pågående kamp. En kamp mot indre demoner og ytre djevler. Vi lever i ett samfunn uten sjel. Hvorfor er det så viktig at jeg blir sett, hørt?».

Nikolai Torgersen, har studert ved Einar Granum Kunstfagskole og arbeider innen videokunst og skulptur. Til utstillingen vil han stille ut et verk med intensjon å beskrive et selvbiografisk rom i kontekst av hans mors bortgang, basert på genuine personlige opplevelser.

Ingeborg Paulsrud, har studert ved Einar Granum Kunstfagskole med fordypning i maleri, men har også arbeidet med grafikk og videokunst. Til denne utstillingen stiller hun ut «Sterilitet», som omhandler kontrollbehov og fremmedskap. Vi glemmer at vi er et stykke natur, og behandler hverandre som objekter isteden. Det handler om å ikke føle seg som et menneske lenger, og heller ikke se det naturlige i omgivelsene sine.


Åpningen av utstillingen er 4. februar kl. 19.00, i GalleriNeuf sine lokaler. Videre vil utstillingen stå frem til 14. februar, og er åpent man-fre 18.00 – 21:00.

Legg til ekstern kalender…