Nytt på skogen: Nye evenement

ROSESLOTTET JAZZFESTIVAL

Opplev et fyrverkeri av en festival med 13 unge jazzband på Oslos tak.

Jazzfestivalen inkluderer alle sjangere fra standard jazz til folk og pop-jazz.

Tirsdag 03.08

18.00 Thea Wang
19.30 Lyng
21.00 Gro-Marthe Dickson & D-Lovely

Onsdag 04.08

18.00 Nellie
19.30 Tuva Sverkeli
21.00 Elise Olsen

Torsdag 05.08

18.00 Mort Benny
19.30 Konstantin Helmers kvartett
21.00 Laupsa Lokomotiv

Fredag 06.08

16.30 Marie Lemme Trio
18.00 Neptune´s habit
19.30 Jeppsson & Fransson
21.00 Østerlide

Billetter til konsertene kjøpes ved å kjøpe vanlig inngangsbillett til Roseslottet til gjeldende tidspunkt og dato for konserten du vil se.

Vel møtt!

(Foto: Nikolai Grasaasen/Sandbox)

Sex Judas feat. Ricky Live @ Kafe Hærverk

Sex Judas feat. Ricky klinker til med andre runde i en konsertserie på Kafe Hærverk
Spiller to sett, kl. 18.00 og kl. 22.00.
Det er mulig det vil være plassbegrensinger som følge av korona. Hvem vet. Legger ut billetter etterhvert

Sex Judas who? Et sex-mannsorkester som blander impulser fra post punk / klubbmusikk / disco / tradisjonsmusikk fra Mali / mm. Deilige å se på, også live!

Det loves musikalske gjester & snax!
Ing. 200,-

Ugly Grrls: Country-nite with DJ Dorky & friends

the sisters of the sun are gonna rock you on the water

DJ dorky invites you to a summer night of country music at the loveliest bar in town, Lufthavna Mir.

Grab a beer and come listen to DJ Dorky and friends play wonderfull country tunes that’ll get your foot stompin’

Versting på Mir

Er du lei deg for at Øya ble avlyst? Ikke gråt, lørdag 14. august spiller Versting på Mir. Vi er garantert smittefrie!

KULTURBLOMSTRING 2021 – Gratis, maritim minifestival i Bjørvika :)

PROGRAM:

LØRDAG 28. august:

🔵 Kl. 18 – Kulturblomstring ung
Chillout lounge & varme rytmer

🔵 Kl. 20 – VALKYRIEN ALLSTARS !
Tuva Livsdatter Syvertsen med band

SØNDAG 29. august:

🟣 Kl. 16 – NORDISK SENSOMMER JAZZ
Lars Andreas Haug og Live Maria Roggen

🟣 Kl. 18 – ULTRA MARIN! Musisk mystikk
Ruth Wilhelmine Meyer m/ musikere

Det er mulighet for “row-in” – Nyt konsertene fra havet.
Kom med din egen robåt eller kajak, eller du kan leie en av roklubben ÅRETAK´s fortreffelige færinger. (Kontakt Marius mob.: 92688935) Den ultimate sensommer-lykke!

Salg av villhøstede, ureiste naturprodukter fra Herbalista – Naturlig vis m.fl.

Covid: Vi følger de aktuelle retningslinjer for arrangementer.

Velkommen :)

Tekstutvikling med Merete Morken Andersen

Undervisningen består av forelesninger om skriveteknikk, komposisjon, ulike dramaturgiske modeller, skriveprosessen og de skapende kreftene i oss, og det praktiske knyttet til det å få teksten sin ut til leserne, enten det er gjennom forlag eller på annet vis. Det blir også igangsettende øvelser. Dagsprogrammet er lagt opp slik at du kommer inn i en god rytme av hvile, veiledning, samtaler, arbeid med eget prosjekt og utforsking av det som er din egen stemme, — både i livet og i teksten.

Jeg underviser i to bolker hver dag, en på to timer og en på halvannen time.
Veiledning og skrivefellesskap

Kurset egner seg for både deg som skriver skjønnlitterært, og for faglitterære skribenter. Alle deltakere får også individuell veiledning på sitt skriveprosjekt, og tilgang til et lukket nettforum der det blir lagt ut fagstoff som kan være til nytte i skriveprosessen, og der du kan holde kontakt med de andre deltakerne i skrivefellesskap når kurset er slutt.

Du vil få tips og veiledning om hvordan arbeidet med tilbakemeldinger kan fortsette i mindre grupper når man er kommet hjem, enten via nettforumet, eller med virkelige skrivegruppemøter.
Inspirasjon og eksempler

Jeg bruker både film, digitale medier og billedkunst i undervisningen. Og jeg inviterer med en forfatter på kurset, slik at du ved selvsyn kan få innblikk i hvordan arbeid med litterære og kunstneriske prosjekter foregår, og bli kjent med en person som kan være til inspirasjon.
Innkvartering og smittevern

Du bor på enkeltrom. Vi har en liten gruppe, og spiser i eget rom i spisesalen. Det er god plass i undervisningsrommet. Vi har god erfaring med smittevern på Borge hotell, etter at vi holdt kurs der sommeren 2020.

Snikkikk med Bjarte Breiteig

Bjarte Breiteigs roman Tøyeneffekten handler om en bydel i Oslo, og den handler om en familie, Mona, Jostein og sønnen deres Kalle. Da de flyttet til Tøyen for snart et tiår siden, startet de en nabolagskafé for å bygge fellesskap i det som den gang fremdeles var landets mest beryktede bydel.

Men nå er Tøyen likevel ikke blitt det Tøyen de hadde sett for seg: det åpne og rause stedet hvor alle deltok og hvor det var plass til alle. Jostein har mistet gnisten, de samlende evnene hans og det brennende engasjementet for fellesskapet forvitrer. Mona har begynt å tvile på om innsatsen deres nytter og spør seg om sønnen betaler en høy pris for foreldrenes valg.

Bjarte Breiteig debuterte med novellesamlingen Fantomsmerter i 1998. I 2014 tok han steget til romansjangeren, og i Tøyeneffekten tar han for seg Tøyenløftet i litterær form.

VOOMUSP – juli 2021

Vålerenga og omegn midtukeskogspils må så klart få en juli-utgave! Galgen er et fint sted, og vi er fine folk. Jeg har booket bord for 6 personer (maks. antall de kunne reservere for), så vi blir en liten esklusiv gjeng. Bli med!

Galgen skriver: “På grunn av myndighetens retningslinjer for smittevern og kravet om 1 meter mellom hver gjest fra ulike husstand (ikke bare mellom sittegruppene) opererer vi med svært begrenset gjestekapasitet. Vi kan dessverre ikke ta imot grupper på flere enn seks gjester.”

Kudos til @hipgnosis for kategoriene :), flittig kopiert.

VATERLAND PLATEMESSE

Ja, vi gjentar suksessen fra søndag 4.juli !!
Vel møtt !

Søndags platemesse på Vaterland Pub i Oslo. Vaterland ligger i Brugata 9, og det blir utemarked denne søndagen også med masse vinylselgere. Messen blir ved siden av Christopher Nielsen sin vegg tegning og Thon Hotell Spectrum. Rett på andre siden av inngangen til Platelageret. Vel møtt !

DJ denne gang er Morten Mormone setter go’stemning med sylskarpe spor fra egen samling. Forvent mye 70talls rock av beste slag og australske godbiter fra alle tiår!

Vaterland Pub stiller med både ute – og inne servering, byens beste pizza, øl, små glassflaske cola og jevnt over topp steming til både kjøpere og selgere

Åpen Mikrofon på Hotell Borge

Det er satt av maks tre minutter pr innslag, og det er fint om dere selv passer på å overholde tidsrammen. Fem personer leser / synger / forteller fortløpende, og så er det ca ti minutters pause.
Det hyggelig om alle blir igjen til sistemann har lest.
Max antall opptredener: ca 15

Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes, og gode ting skje. Ta gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler, litterære arrangementer etc etc.

Saman er vi mindre aleine :-)

Djupare under hörtröskeln på Radio Tenthaus

Djupare under hörtröskeln av Risto Holopainen är ett hörspel om ett radioprogram för marginell musik. Det blir absurditeter, fiktiv samtidsmusik och språkspel med alltför många regler.

Kan höras på FM 105.8 MHz eller på nätet:
www.tenthaus.no/radio-tenth…

Medverkande:
Trude-Sofie Anthonsen, Lise Herland, Håkon M. Vassvik, Øyvind Torvund, Siri Austeen, Ewa Jacobsson, Karl R. Telle, m.fl.

Vi skal storme himmelen! – En konsertforestilling om Pariserkommunen

I 2021 er det 150 år siden Pariserkommunen oppsto. Frankrike hadde nettopp vært i krig mot Tyskland. Paris ble beleiret og byen sultet, men den nektet å kapitulere selv om resten av landet ga seg. I denne ekstremt pressa situasjonen ble det etablert en kommune som åpnet opp for en rekke frigjørende opplevelser. Hjemløse fikk flytte inn i tomme hus, det ble holdt store utendørskonserter, fabrikker ble overtatt av arbeiderne og det ble innført et religionsfritt utdanningssystem. Etter 72 dager ble Kommunen knust av regjeringstroppene, men den ble stående som et første eksempel på hvordan en arbeiderstat kunne se ut. Et forsøk som skulle fortsette å inspirere helt fram til i dag.

I konsertforestillingen «Vi skal storme himmelen!» vil vi leve oss inn i de 72 dagene Pariserkommunen varte, og se hvordan opplevelsene og kampene som utgjorde Kommunen har fortsatt å virke helt fram til vår tid. Det vil bli en kveld fylt med kampånd og sang, men også ettertanke, kjærlighet og sorg.

«Kommunen var omringet på alle kanter, og hadde bare død i vente. Det eneste den kunne gjøre var å være modig, og det var den. Og ved å dø åpnet den døra til framtida på vidt gap. Det var dens skjebne.»
– Louise Michel

MEDVIRKENDE:

 • Ohnesorg
 • Sosialistisk kor i Oslo
 • Rudolf Terland Bjørnerem – Tekst og regi
 • Terje Sylvarnes – Komponist
 • Elise Tunstrøm – Regi
 • Desiree Bøgh Vaksdal og Arturo Tovar – Skuespill
 • Christa Barlinn Korvald – Scenografi
 • Brage Aronsen – Produsent

Ohnesorg:

 • Elida Høeg – vokal
 • Jenny Berger Myhre – klarinett
 • Martin Ulvin – perkusjon
 • Rudolf Terland Bjørnerem – gitar og ukulele

Prosjektet er støttet av Kulturrådet og Fritt ord.

FRONT 242

Pionerer og legender innen elektronisk musikk på sjeldent norgesbesøk!

Front 242 – musikkpionérene og grunnleggerne av Electronic Body Music – kommer til Rockefeller, til stor glede for alle elektronika- og synthentusiaster. Det belgiske bandet debuterte i 1982 med «Geography», med en ny musikkstil som har preget musikkhistorien. Deres synth-industrielle elektroniske punk inspirerte band som Nitzer Ebb, Front Line Assembly og ikke minst KMFDM. «Geography» og «Official Version» fra 1987 står fremdeles den dag i dag som monumenter. På slutten av 80-tallet fikk bandet også kommersiell suksess med klubbhiten «Headhunter», med en prisvinnende video i regi av Anton Corbijn. På 90-tallet ble også Front 242 remikset av Underworld, Prodigy og the Orb.

Som eksklusiv oppvarming har vi hentet inn Wolfgang Flür, perkusjonisten fra Kraftwerk på hele rekken av klassiske proto-techno-album som «Autobahn» (1974), «Trans-Europe Express» (1977) og «Computer World» (1981). Vi kan vente oss en god pakke klubbmusikk fra Flür, hvor han også kommenterer egen historie mellom låtene.

#Front 242, #E, #B, #M

Skrivekurs BJARTE BREITEIG

Breiteigs filosofi er at alle, uansett nivå, kan hjelpes til en større bevissthet rundt egen skriving. Dette er ikke et kurs for deg som søker kjappe triks for «hvordan skrive en bestselger», men for deg som vil lære mer om den fascinerende prosessen det er å forme i skrift det som ligger deg på hjertet, og hvordan teksten virker og mottas i en leser. Hver kveld ser vi nærmere på en side ved skrivehåndverket – perspektiv, dialog, struktur etc. – og belyser det med eksempler fra litteraturen. Vi fokuserer på skjønnlitterær prosa: roman, novelle og kortprosa. Det vil bli gitt skriveøvsler og noen hjemmeoppgaver. Den viktigste delen av kurset er gjennomgang av deltakernes egne tekster, og samtalene som oppstår rundt dem.

Ved påmelding leveres en arbeidsprøve på 2-5 sider. Legg også ved noen linjer om deg selv, hvem du er og hva du skriver eller ønsker å skrive.
Tekst og spørsmål sendes til: [email protected]

Om kursholderen:
Bjarte Breiteigs har gitt ut tre kritikerroste novellesamlinger Fantomsmerter, Surrogater og Folk har begynt å banke på. Hans første roman Mine fem år som far vakte stor oppsikt og høstet svært gode kritikker da den kom i 2014. Denne høsten kommer romanen Tøyeneffekten. Breiteig har undervist i kreativ skriving både ved Skrivekunstakademiet, Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø, og han har vært leder for Aschehougs forfatterskole.

Juli skogspils

Siden det er vært lenge siden skogspils, så har jeg booket bord ute til 20 personer på Asylet, førstkommende fredag 2. juli fra kl. 19.00.


På Skogspils presenterer vi oss gjerne ved nick. Dette er ikke først og fremst for å gjøre nerdefaktoren fullkommen, men en praktisk metode for å kunne ha sjans til å vite hvem vi har snakket med når vi går tilbake online. Tungvint å måtte huske to navn!
Vær forberedt på navnelappepress!

Hvis du er ny er det er lurt å komme tidlig! Si gjerne fra i tråden om du er der for første gang!

Og til alle veteraner: HUSK Å SI HEI! Spesielt til dem du ikke har sett før

Fotoregler: Det er ikke lov å poste nærbilder av personer uten at dette er avklart med personene på bildet. I visse sjeldne tilfeller taes det oversiktsbilder for å vise live oppdatering av situasjonen og stemningen. Eventets illustrasjonsbilde kan være et eksempel på et slikt bilde.

VATERLAND PLATEMESSE

Søndags platemesse på Vaterland Pub i Oslo. Vaterland ligger i Brugata 9, og det blir utemarked denne søndagen med masse vinylselgere. Messen blir ved siden av Christopher Nielsen sin vegg tegning og Thon Hotell Spectrum. Rett på andre siden av inngangen til Platelageret. Vel møtt !

Vaterland Pub stiller med DJ PK Aronsen, pizza, øl og jevnt over topp steming til både kjøpere og selgere

Øyhoppende strykekvarttett

Thorolf Thuestad: For one – for many – for all

Scroll for English

For one – for many – for all er en hybrid mellom figurteater og utstilling av Thorolf Thuestad som handler om vår iboende hang til å inngå i forhold med ting gjennom å menneskeliggjøre dem.
«Jeg føler de har intensjoner, men vet at de ikke har det». Å velge å se tingene som om de har selvbestemmelse, åpner for å gi dem en respekt som ellers mangler i den “opplyste” og vitenskapelige måten å fortolke naturen på. I lys av den påvirkningen vi utøver på miljøet i dagens verden, og den ødeleggelsen det vil føre med seg for planeten og oss selv, kan en “strategisk antropomorfisme” – som Jane Bennet kaller det – virke som en gylden mulighet som nettopp vår antropomorfiserende tilbøyelighet gir. Det gir en anledning til å dyrke en sunnere og mer respektfull måte å være i og samhandle med verden på. For one – for many – for all søker å belyse relasjonene som kan oppstå mellom publikum, figurene, og mellom figurene selv. Relasjonene som utspiller seg fremmer et slags slektskap mellom dem og forteller mange historier, én for hvert vesen i rommet.

Thorolf Thuestad er en lydkunstner, komponist, lyddesigner, utøver og lyd- og kunsttekniker basert i Bergen. Han jobber med scenekunst, samtidsmusikk og lydinstallasjoner. For one – for many – for all er en del av avslutningen av Thuestads stipendiatprosjekt ved Universitetet i Bergen, fakultet for Kunst, Design og Musikk; Emotional machines – Composing for unstable media. En samproduksjon mellom Universitetet i Bergen, BIT Teatergarasjen, M12 Kultur og Lydgalleriet.

Foto: Thor Brødreskift.

***

For one – for many – for all is a hybrid presentation between figure theatre and exhibition by Thorolf Thuestad, dealing with our inherent need to attribute human characteristics to inanimate objects.
‍«I feel they have intentions, but know they do not have it». Choosing to see things as if they have self-determination, opens up for giving things a respect otherwise lacking in an “enlightened” and scientific way of interpreting nature. In light of the impact we have on the environment in today’s society, and the devastation it brings to the planet and ourselves, this “strategic anthropomorphism” – as Jane Bennet names it – may seem like a golden opportunity precisely as our anthropomorphising tendency suggests. For one – for many – for all consists of motorised, moving objects conveying their own story, a collaboration between human and machine in order to satisfy our anthropomorphic instincts.

Thorolf Thuestad is a sound artist, composer, sound designer, performer and sound and art technician based in Bergen, Norway. He works extensively with stage arts, contemporary music and sound installations. For one – for many – for all is part of the finale of Thuestad’s PhD project at the University of Bergen, Faculty of Art, Design and Music; Emotional machines – Composing for unstable media. A co-production between the University of Bergen, BIT Teatergarasjen, M12 Kultur and Lydgalleriet.

Photo: Thor Brødreskift.

Sten og brød II – Det spøker i ovnen

Pianostredet ønsker publikum nok en gang velkommen til det gamle bakeriet på festningen. Der veggene kan prate og gjør det til gangs.

Daniel og Håkon er tilbake med en ny historie, som kunne ha vært sann, men som fortsatt ikke er det.
I bakeriet er det som vanlig hektisk aktivitet, med folk som kommer og går, mens det flyter av både brød og boller, øl og krutt i denne forrykende forviklingsforestillingen.

Nå tror vi av forskjellige grunner slettes ikke noe på at det spøker i ovnen i festningsbakeriet. Det er sikkert bakeren og bryggeren som har klart å rote det til. Men noe merkelig er det uansett som sniker seg rundt på festningsmurene i mørke og tordenvær.

(Og de som ikke fikk med seg Sten og brød I har fortsatt noen muligheter)

Sex Judas feat. Ricky – Live at Kafé Hærverk

Sex Judas sparker i gang en månedlig klubbkveld på Kafe Hærverk med to konserter fredag 2. juli. Første sett kl. 18.00, andre sett kl. 21.00. Det er fortsatt plassbegrensinger som følge av korona med plass til 20 stk på hver konsert.
Sex Judas who? Et sex-mannsorkester som blander impulser fra post punk / klubbmusikk / disco / tradisjonsmusikk fra Mali / mm. Deilige å se på, også live!
Det loves musikalske gjester & snax!

ASTROBURGER på Kafe Hærverk

Astroburger på scene for første gang siden pesten. Ca-release for live-utgivelsen av Rock Office. Men vi spiller lite derfra. Har gjort det før. I kveld blir det en blanding av hit-parade og nye,obskure låter. Kom tidlig. Vi tror det stenger kl 24!

Velkommen til GRATIS urtekurs i sommer ❤

Lær deg å sanke vilt & velsmakende fra bynaturens ville Nyt(t)evekster. :)

KURSOVERSIKT

Bydel St. Hanshaugen – i St. Hanshaugen park:

❤ Lørdag 3. juli kl. 11-13
www.facebook.com/events/803…

❤ Lørdag 3. juli kl. 14-16
www.facebook.com/events/317…

Bydel Østensjø – langs Alnaelva:

❤ Søndag 4. juli kl. 11-13
www.facebook.com/events/928…

❤ Søndag 4. juli kl. 14-16
www.facebook.com/events/322…

Bydel Stovner – langs Alnaelva:

❤ Onsdag 7. juli kl. 18-20
www.facebook.com/events/554…

Bydel Nordre Aker – langs Akerselva:

❤ Lørdag 10. juli kl. 11-13
www.facebook.com/events/186…

❤ Lørdag 10. juli kl. 14-16
www.facebook.com/events/398…

Påmelding alle kurs til e-post: [email protected]

Merkes med ønsket kurssted, tid og dato, samt ant. deltakere.
Begrenset ant. plasser per kurs. Du har fått plass når du mottar bekreftelses-epost. 🙂

Konsert med TrondheimFOLK

TrondheimFOLK og Dokkhuset ønsker hjertelig velkommen til konsert med Lillebo & Stubsveen onsdag 16. juni! Disse to er plateaktuelle med folkemusikk fra Engerdalen, spilt på både fele, trøorgel og munnspill med drivende god dansetakt.

Plassert øst i Østerdalen, på grensen til Sverige, er Engerdal et område med en rik og unik folkemusikkarv. De karrige omgivelsene som i hundrevis av år har preget folks liv i disse områdene gjenspeiles i folkemusikken gjennom drivende rytmer ogren råskap. Engerdølene Anders Lillebo og Sigrid Stubsveen viderefører denne musikalske arven med stor respekt for tradisjonen. De presenterer engerdalsmusikken i samspillsform på en utilslørt måte, og beviser at denne musikken er like aktuelt i dag som den noensinne har vært! Debutplaten «Engerdal» kom i 2021 og har høstet strålende kritikker.

Borggata 12 – vernissage

Det serveres eplemost og folkemusikk fra Hardanger.

Musikalsk innslag er ved Haldis Hegstad, barnebarn til Norges egen Bascom Lamar Lunsford – spillemann og treskjærer Niri H. Baklid. Selv har hun spilt med en rekke store navn i folkemusikken og er utdannet ved Norges musikkhøgskole med hardingfele som hovedinstrument.
Dørene åpner kl 19.00, og programmet varer omtrent halvannen time. Det er gjesteliste og bindende påmelding. Det nærmer seg fulltegnet liste, så skynd deg å melde deg på! Vi har maksimalt plass til 20 gjester. Utstillingen er en salgsutstilling.

Marcus Miller

Marcus Miller anses for at være en av de beste og mest innflytelsesrike bassister noensinne. Nå har du sjansen til å få med deg publikumsfavoritten på Cosmopolite den 7.november!

Marcus Miller er et unikum i form av sin omfattende musikalske karriere. Gjennom en 30års karriere har gitt ut drøssevis av kritikerrost musikk, vunnet to GRAMMY’s, mottatt en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er utpekt til UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske bass sound har vært med å legge lydteppe til flust av musikkhistoriens store navne inkludert alt fra Miles Davis, Luther Vandross og Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

Enhver som har hørt Marcus Millers musikk eller opplevd hans konserter live, vet, at de venter på en opplevelse uten like. Millers kraftfulle jazz/funk bass skyver grenser og rykker jazz opp på et nytt nivå. Sammen med sitt utrolige band vil Marcus Miller helt sikkert begeistre og utfordre publikummet på Cosmopolite og ta de med til nye høyder.

Marcus Miller gjestet Oslo sist med sitt sjangerskridende album, Laid Black, i 2018. Nå er han tilbake, og skal spille en miks av ny musikk med gamle kjente låter.

Line up TBC

Sommer-skriveferie på Hotell Borge Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården

Hotell Borge tilbyr skriveferie (eller bare ferie) til Tekstuniversets venner siste uka i juli
Søndag 25. juli. Til fredag 30. juli 2021

Hotell Borge ligger idyllisk til ved Husøysundet, i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården. Stedet har oppvarmet saltvannsbasseng, men vil man bade i sjøen, er det bare et steinkast unna
(se bilder nederst på dette innlegget)

Er det solskinn så kan det bli veldig varmt der, men da er det mange andre muligheter rundt omkring på eiendommen til å rigge seg til med bord og stol.
Vi kan benytte oss av en liten stue som også fungere som slags bibliotek, eller det idylliske lysthuset foran hotellet.

Hamferð

Færøysk historie, folkesagn og storslagen atmosfære er varemerket til det færøyske doom metall bandet HAMFERD som i 2020 har brukt karantene-året på å ferdigstille materiale til deres neste skive.

MOLCHAT DOMA

Det Hviterussiske bandet Molchat Doma står i skjæringspunktet mellom post-punk, new-wave og synth-pop. Mørk, men likevel dansbar, og med en tung dose goth.

Misþyrming + Naðra

Islandsk svartmetall

Reykjavík baserte Misþyrming slapp i 2015 sitt knallsterke debutalbum “Söngvar elds og óreiðu”, til unison hyllest fra fans og musikkritikere. Siden den gang har bandet turnert europa rundt, vært “artist in residence” på Roadburn Festival i 2016 og gitt ut ny musikk.
I 2019 fikk vi servert det “vanskelige” andre albumet “Algleymi” som befestet Misþyrmings posisjon som en av Islands fremste leverandører av mørkbelagte toner.

Viser bare de nyeste 400.