Hospitality

“With Trouble, they easily avoid the sophomore slump and take an accomplished leap forward” – Consequence Of Sound
Hospitality er ikke et emo-band. Debutalbumet deres (selvtitulert) var en fest, en indiepopsk feiring av det å være i sine tidlige 20-år.

Nå, et par år senere, har de blitt et par år eldre og et litt mer reflekterte. “Trouble” er ikke en blytung oppfølger, de har heldigvis ikke rukket å bli mette på livet.
Men musikalsk har det skjedd ting. Høyoktanpopen fra debuten er nesten helt borte (unntak: “I Miss Your Bones”), tempoet er gått ned noen hakk, roen har senket seg. Stillheten har gjort sitt inntog.
Dette er lyden av et ungt band som er under utvikling, som vil gjøre alt man tenkes kan som en trio. De skal ikke ta et steg tilbake, skal ikke ta et steg til siden.

youtu.be/pdzJs1KBUPQ

“Trouble is a brave step forward for a band unafraid to test its limits and a frontwoman unable to see any.” – Sputnik Music

“Covers a lot of ground musically, moving through decades and subgenres of pop and rock with each track” – Pitchfork

“This combination of understatement and subtly is at the heart of Hospitality’s success on Trouble: making an album far more spacious than their debut, but loaded with twice as many musical ideas” – Drowned In Sound

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…