KONSERT: ROBERT POST & THE EXTENDED BAND Special Guest - DANDYLION

Harald Are Lund sier: “Det er veldig mye bra låter på denne plata hans. Han synger bra også…” og spiller Dress Less Beautiful i programmet sitt.

Søndag 16. februar skal nettopp denne låten feires med egen musikkvideo og konsert på Naustet og Lanternen på Youngstorget i Oslo.

25. oktober 2013 ble Robert Posts nye plate ”The Button Moulder” sluppet. Et album hvor han spiller alle instrumentene selv, bortsett fra fele som Lise Voldsdal trakterer, samt en duett med Marianne Sveen fra Katzenjammer.

Kritikkene er av det virkelig positive slaget; ”Pop for det gode øret”, skriver Sunnmørsposten mens andre aviser skriver at Robert Post bekrefter stillingen som en artist som leverer hver gang han gir ut plate. Han har med denne utvidet lydbildet og produksjonen låter skarpere. På samme måte som Jason Faulkner klarer han å høres ut som et helt band. Med effektivt gitarspill, fine arrangementer og flotte refreng. Det låter småpsykedelisk og atmosfærisk, og minner om alt fra Elliot Smith til Pink Floyd i 1975. Bergens Tidene melder at ”The Button Moulder” absolutt fortjener å bli lyttet til.

Til Naustet og Lanternen tar han med seg sitt The Extended Band som består av Lise Voldsdal på fele og kor, Magnus Hængsle på gitar og kor, Fredrik Eilertsen på gitar og kor, Johan Husvik på trommer og Andreas Karth Roald på bass.

Legg til ekstern kalender…