Slippefest for Anla Courtis/Petter Flaten Eilertsen/Kjetil Hanssen/Harald Fetveit: Special Operations

Courtis, Flaten, Fetveit og Hanssen slipper sin supereksklusive lathe-cut, innspilt i og på Den Norske Opera i fjor. For å holde fast på plateslipptradisjonen med at plata alltid kommer for seint, skynder vi oss for å være helt sikre på at den ikke er i hus. I stedet er det mulig å gjøre en pre-order.

Anla har bursdag, så kakene sitter løst.

Etter konsert og kake drar vi sporenstreks (og i samla flokk) til Fredrikstad for å kose oss med Deathprod. Så er det rett tilbake til byen

Anla Courtis er som snarest innom byen et par uker på vei mellom Tokyo – der han duetterte med Merzbow på like legendariske Super Deluxe – og Stockholm, der han har en residency på EMS.

Petter Flaten Eilertsen er mest kjent for å spille på alt for få av konsertene selv, arrangere en haug og gi ut en masse plater. Når han endelig får ut finger’n og griper til gitaren er det bare å løpe. Hit eller dit får du finne ut av sjøl.

Kong Hanssen. Etter årets konsert på All Ears. Der andre skriker, svelger han mikken, og der Kjetil skriker, er det få som gjør noe som helst.

Harald Fetveit har vi aldri hørt om før. Spennede.

For en gjeng.

Legg til ekstern kalender…