"Gåsehud" – et maskespill

[Bilde]
“Gåsehud” er et forestillingsprosjekt som har som inspirasjonskilde vårt (menneskenes) slektskap med de andre dyrene. Stykket – en poetisk, lett surrealistisk duett mellom to vesener som er dels dyr, dels mennesker – er et samarbeid mellom billedkunstner/maskeskaper Turid Ousland og dansekunstnerne Steffi Lund og Marianne Kjærsund.

Vi jobber med to masker, et gåsehode og en revehale, og ut fra disse materialiserer det seg underlige og uforutsigbare bevegelseskarakterer, i stadig transformasjon. Vi glir inn i og blir en bevegelig del av utstillingen på museet, i en on-going seanse hvor publikum kan komme og gå som de ønsker underveis.

Vi håper å utvide museumsopplevelsen for de besøkende, gjennom å stille det utstoppede og det levende, fabelen og det “virkelige”, side om side. Stykket forteller ingen historie, men består av tablåer og bevegelsessekvenser, soloer og duetter, som til sammen former en eventyrlig verden. Prosjektet er støttet av Fond for lyd og bilde og Fond for Utøvende Kunstnere.

En forestilling som passer for alle.

Forestillingen vises kl. 12 og kl. 14. Den vises også søndag 4. mai.

Legg til ekstern kalender…