nyMusikk Kids #3 - Hedvig Mollestad

[Bilde]
Ta med barna på en leken og kreativ workshop med utgangspunkt i iPad og musikkapper. Med en enkel innføring får barna boltre seg i ulike måter å skape elektronisk lyd og musikk, helt uten forhåndskunnskaper. Hver workshop er også et møte med et akustisk instrument, og avsluttes med en konsert. For barn mellom 6 – 12 år. På denne workshopen får barna møte gitarist Hedvig Mollestad.

Påmelding til [email protected] (bindende). Frist for påmelding: fredag 4. april kl 12:00.

Husk å oppgi barnets alder. Pris: 50 kr (per barn).


HEDVIG MOLLESTAD THOMASSEN er en gitarist fra Ålesund, og som i tillegg til sin egen Hedvig Mollestad Trio er kjent fra samarbeid med Jarle Bernhoft, Jon Eberson, Trondheim Jazzorkester og rockebandet VOM for å nevne noe. Hedvig Mollestad Trio gir i april ut sin tredje plate på Rune Grammofon, og er i år en del av det offisielle showcaseprogrammet på South By Southwest i Austin, Texas. I fjor turnerte de i Europa og Asia, og i juni skal de til Canada for første gang. Hedvig Mollestad Thomassen har turnert for Rikskonsertene siden 2005.

Workshopleder GUTTORM ANDREASEN er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Andreasen har nettopp startet opp med sitt nye musikkprogram “Guttorm” på NRK P13.

Legg til ekstern kalender…