Releaseparty: JESUS FUCKING CHRIST + IEatHeartAttacks + BNZLVE + DJs: PsychWard Club // Revolver // Lørdag 12.april

[Bilde]

Etter å ha hisset på seg polske misjonærer og ymse privatpersoner, fått den tvilsomme betegnelsen «hardcorens Jarle Bernhoft», og spilt tre konserter med høy HvaFaen-faktor på henholdsvis Trondheim Calling og pre:Larm, er det nå på tide for JESUS FUCKING CHRIST å putte penga der kjeften sitter. Med sin skamløse miks av alt som er godt kombineres punk, hiphop, elektro, hardcore og pop til et eget uttrykk det er vanskelig å forholde seg likegyldig til.
JFC er soloprosjektet og hjertebarnet til Remi Semshaug Langseth, tidligere vokalist og synth-traktør i nå oppløste Like Rats From A Sinking Ship. 11.april slippes debut EP’en «Homophobia Is Like Totally Gay», og i den anledning inviteres det til knivstikk og dans på Revolver,
LØRDAG 12.APRIL.

Foreløpig har man kun denne midlertidige miksen av låten «Imma Gonna Kick U In Da Face» å hvile ørene på, men profetien forteller at det er mer på vei ganske snart: soundcloud.com/jesusfucking…

www.facebook.com/jesusfckch…

But wait, there’s more!

IEATHEARTATTACKS:
Ieatheartattacks er to brødre som spiller deilig forrykende frisk hardcore. Sjekk ut fjorårets EP, så skjønner du hva vi mener:
ieatheartattacks.bandcamp.com

BNZLVE:
BNZLVE blander hardcore, støyrock og eurotrance til den kjemiske cocktailen de kaller EUROTRASH.
www.bnzlve.com

DJ:
Og som ikke det var nok har vi hanket inn PsychWard Club til å fylle ørene dine med deilig 60’s Mod Freakbeat YeYe Blue Eyed Psych Soul!


Revolver Oslo
Lørdag 12.april
20 År
Kl 21.00
CC: 100,-

Legg til ekstern kalender…