Lørdagsgodt:Boneless Marshmallows

[Bilde]

Easy listening, indiepop, marshmallows, trio.

Det ser ikke ut til at det finnes noen grenser på den konstante strømmen av gode band i Norge. For en som står på utsiden kunne nok noen av dem like så godt hørt hjemme på klubber i Manhattan, Londoeller Seattle.

Og et av disse bandene er Boneless Marshmallows fra store lille Kristiansund i Norge.

nb-no.facebook.com/Boneless…

Trioen har spilt inn 5 fengende låter som gitt ut på PolyShore Records i august i fjor. Låtene på EPen er preget av en håndgripelig entusiasme beslektet med 90 tallets klassiske indierock ytterligere beriket med melodiøse pop-hooks.

Boneless Marshmallows raffinerte kombinasjon av gitar-pop, indierock og songwriter-pop, gjør denne trioen til et band å holde øynene og ørene opp for i fremtiden.

Bandet har lenge regjert i toppen av Urørt lista på NRK og har fått masse positiv oppmerksomhet rundt sin musikk video “Standing in the fire” som ble utgitt i 2012.

Samme året herjet de den lokale finalen og gikk rett til den nasjonale finalen i Bandwagon og har etter det gjort en haug med konserter.

Clouds er den første offisielle utgivelsen til bandet. Denne EPen består av 5 knallsterke låter som setter seg lett i øret.

Legg til ekstern kalender…