Sunswitch

[Bilde]

Musikalsk ligger Sunswitch et sted godt forankret mellom doom-metal og dyster postrock, men greier i kraft av sin særegne besetning å skape noe du ikke har hørt før. Mektig bølgende bass, forvrengte lag med tuba og knallharde uforutsigbare trommer fyller et lydbilde så fullt av skumle bassfrekvenser at både kropp og sjel får varige mén.

I januar var vi på Trondheim Calling. Der så vi mange bra band, men et av dem som bemerket seg mest for oss, var Sunswitch. Kan mildt sagt si at vi var rimelig pumpa og satt ut etter den konserten. Og vi gliste fra øre til øre. Nå har vi endelig fått dem bekreftet til Mono. Tirsdag 27.mai kan dere se dem hos oss.

www.facebook.com/pages/Suns…

Sunswitch er Kristoffer Lo, Trond Frønes og Tomas Järmyr – sammen har de skapt et trehodet monster det er umulig å å forholde seg likegyldig til! Med en total mangel på respekt for konvensjoner kjører de over deg med mørk støy som skremmer, overvelder og omfavner, og de fortjener ryktet som Norges mest kompromissløse, seigeste, høyeste og hardeste band.

Sunswitch debutalbum ble gitt ut på Riot Factory høsten 2012, svenske Magnus Lindberg fra Cult Of Luna sto for miksing og mastring. Bandet har nettopp spilt inn plate nr. 2 i Athletic Sound i Halden, med Kai Andersen bak spakene.

(foto: Eivind Stuevold).

Legg til ekstern kalender…