↿ JACKS KANTINE: Marcos Cabral (On The Prowl / L.I.E.S. / US) | Fitzroy Voltico II | DJ Hooker | JSN

[Bilde]

soundcloud.com/mistermarcoscabral
residentadvisor.net/dj/marcoscabral
discogs.com/artist/136540-Marcos-Cabral

Marcos Cabral er månedens gjest på kantina, og sammen med vår alles kjære vinylentusiast og Ralph Lauren fronter DJ Hooker og eksil-briten, produsenten og DJen Fitzroy Voltico II samt Jacks egen JSN, fylles Datteras andre etasje med twerky housemusikk!

Marcos Cabral har vært sterkt involvert i New Yorks musikkscene de siste årene. Han har gjort det meste; jobbet i platesjapper, i musikkdistrubisjon, som promotør, samtidig som han har sine to hjertebarn, nemlig sine to egne labels; On The Prowl og Hamilton Dance Records. Tross alt dette er Marcos fortsatt lojal mot sin lidenskap, DJing og musikkproduksjon. Han er nå signet til kredlabelet og Ron Morellis; Long Island Electrical Systems eller bedre kjent som L.I.E.S. records.

Over de siste årene har har produsert flere musikkprosjekter og har samarbeidet med Jacques Renault (som var å se og høre på Dattera for knapt en måned siden) som duoen Runaway.

Hvis man skal trekke frem noen høydepunkter fra Marcos’ utgivelser så er «24 Hour Flight» som han gjorde for L.I.E.S. verdt en ekstra lytt. «Brooklyn Club Jam» som er produsert som Runway på Rekids/DFA Records er også verdt å nevne, pluss masse mer!

Det er en glede å kunne teame opp med denne gjengen siste lørdag i april!

Legg til ekstern kalender…