Søndagsskolen #10: Thilda Persson & the Mockingbird + Inland Anchor

Akkurat når Oslo er på sitt beste, det vil si rett før mai blir til juni, og vinden blåser fint i trærne på Schous Plass, da åpner vi også dørene igjen. Og midt i blant alle bøkene vil du finne svenske Thilda Persson & The Mockingbird og Oslo-baserte Inland Anchor.

Thilda Perssons EP “The Collection” ble omtalt som fjorårets beste slipp, og vi kan med hånd på hjerte si at det definitivt er noe av det mest spennende som blomstrer på musikkscenen akkurat nå. Deres tidløse lydbilde skaper en følelse av ro som det er vanskelig å bli mett på, og etterlater et tomrom som kjennes godt og vondt på samme tid. Det er i all sin enkelhet helt unikt, og noe ingen bør gå glipp av.

Selv har Thilda beskrevet musikken som finstemt bygdeblues, kultivert på hittil urørt mark og vannet med det skjøreste vemod.

De har spilt sammen som duo i over et år og tatt hjembyen Östersund med storm. Nå står endelig Oslo for tur og vi gleder oss enormt!

Inland Anchors musikk beveger seg i et lyrisk landskap med grums og skurr. Tekstlinjer strømmer gjennom stemmer som veksler mellom fløyelsmyke harmonier, bevrende hvisken og skarpe stemmeskår. Lekne strofer marsjerer til klappelyder, skarptrommer og løser seg opp i disig elektronisk vokal.

Dørene åpner som vanlig 19 med konsertstart omtrent en time senere. Billetter kjøpes i døra og koster snaue 100 kroner!

Mens du venter kan du sjekke ut musikken her: soundcloud.com/thildapersso…
og her: soundcloud.com/inland-ancho…

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…