Die With Your Boots On // BENDIK BRÆNNE + DANIEL KVAMMEN

[Bilde]

Cowgirls & cowboys!

16. mai har vi gleden av å presentere årets country-spellemann Bendik Brænne på Revolver. Med seg får han den fremadstormende DWYBO-kjenningen Daniel Kvammen, og sammen skal de sørge for heftig linedance inn mot nasjonaldagen!

BENDIK BRÆNNE

Bendik Brænne har spilt saksofon med mange kjente norske artister, som Amund Maarud, Los Plantronics og Dum Dum Boys. Mellom disse spillejobbene la han fra seg saksofonen, og tok turen til Nashville for å spille inn skiva “How to Fake it in America”. Skiva, som er gitt ut på Snaxville Recordings, er en nydelig blanding av americana og country, og sender tankene til artister som Wilco, The Band, Ryan Adams og Jason Isbell. I tillegg har han også gitt ut EP-en “Aloha from Torshov”, som er en hakket roligere og mer hjemmesnekra affære, men som også låter fantastisk. Dette gleder vi oss til!

How to Fake it in America
WiMP eller Spotify

Aloha from Torshov EP
WIMP eller Spotify

DANIEL KVAMMEN

Med kassegitar, dialekt og stadig voksende band, er gutten fra Geilo på vei ut til massene. Med forbilder som Neil Young, Bob Hund og Stein Torleif Bjella, inviterer Daniel publikum inn i finurlige tekster som veksler mellom mørke og lyse historier. Etter aktiv konsertvirksomhet de siste månedene er Daniel og hans band etterhvert blitt en kraftig maskin, og nå skal de igjen levere varene i kjelleren på Revolver, på årsdagen og åstedet for deres første konsert som band.

WiMP eller Spotify

Legg til ekstern kalender…