Marte Wulff - Minikonsert / signering

[Bilde]

Marte Wulff er aktuell med sitt nye album “Utlengsel”, og 26. april er det klart for en liten minikonsert hos oss i sjappa!

Utlengsel er spillt inn i Kilden Konserthus i Kristiansand, og Martes backingband denne gangen er hele Kristiansand Symfoniorkester. Et spennende prosjekt!

Marte Wulff er en sanger, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand med tre kritikerroste plateutgivelser (“Jacket” (2006) , “Safety Pins” (2007),“Handler i selvforsvar” (2010)), og en Spellemannnominasjon for debuten bak seg. Sangene og stemmen hennes er hyppig brukt i ulike norske og utenlandske film og TV-serier, og hun har flere radiohiter på samvittigheten.
Alle platene er utgitt på hennes eget selskap It’s Definitely Records og distribuert gjennom Universal.

I fjor sommer ble hennes fjerde soloalbum spilt inn – et omfattende prosjekt – i samarbeid med Kristiansand symfoniorkester og Kulturhuset Kilden.
Wulff har selv initiert prosjektet, spesialkomponert musikken og skrevet tekstene til platen. På «Utlengsel» presenterer hun sine lyriske sørlandske tekster og sin musikk i en kombinasjon av vise, pop og klassisk. I full symfoni .

Mer info:
www.martewulff.com
https://www.facebook.com/martewulff

Legg til ekstern kalender…