Konsert: Spy On Your Friends (DK) + Eikrem/Paulsberg/Bjarnar/Meaas Svendsen

[Bilde]

Spy On Your Friends(DK) er et nyt musikalsk projekt anført af den anmelderroste guitarist Alex Jønsson, der i 2013 var nomineret som ‘Årets Nye Danske Jazznavn’ ved Danish Music Awards.
Sammen med sine musikalske legekammerater – kontrabassist Jens Mikkel Madsen og trommeslager Andreas Skamby – tager Jønsson her fat i det traditionelle guitartrio format og bringer sine egne kompositioner ind i dette.
De tre musikere er alle særdeles aktive indenfor såvel jazz, som improvisations- og popmusik og har spillet sammen på kryds og tværs igennem mange år og selvom de nu bor i henholdsvis Göteborg, Malmö og Aarhus holder det musikalske bånd stadig.

Trioen går i studiet i juni, men inden da tager de på en større Nordisk/Baltisk turné, som bl.a. bringer dem til Oslo og Sound of Mu 1. maj. På Sound of Mu får trioen endda besøg af en særlig gæstemusiker. Kom og se hvem!

Eikrem/Paulsberg/Bjarnar/Meaas Svendsen er en splitter ny kvartett som spiller melodisk jazz fra både standardrepertoaret såvel som sine egne notebunker. Musikerne er kjent fra blant annet Hanna Paulsberg Concept, Mopti og ESP, men dette er første gang vi får se og høre dem sammen!

Legg til ekstern kalender…