Skapende sommerteaterkurs for barn (7-12 år)

Gå rett til påmelding.

Skuespiller og teaterinstruktør Lea Hiorth holder en ukes teaterkurs for barn i alderen 7-12 år, som avsluttes med en visning for familie og venner.

Kurset har fokus på det lekne og skapende teateret. Vi tar utgangspunkt i barnas naturlige rollelek og kreativitet, og ser om vi klarer å bygge et fantastisk, morsomt og spennende skuespill som ingen har sett før!

Kurset går fra kl. 10-15 hver dag mandag-fredag. Klokken 1430 på fredag åpner vi dørene for dem som har anledning til å komme og se på forestillingen vi har laget.

Prisen inkluderer ansiktsmaling til visningen og litt oppskåret frukt hver dag. Ta med matpakke. Vi tar en god lunsjpause, gjerne utendørs hvis været tillater det.

Kurset er avhengig av minst 8 påmeldinger for å gjennomføres. Hvis minsteantallet ikke nås, refunderes kursavgiften. Påmelding er bindende.

Rabatt ved påmelding før 1. juni!

Til og med 31. mai er prisen 1250,-.
Fra og med 1. juni er prisen 1500,-.

Lea Hiorth har bred erfaring fra teaterkurs og oppsetninger med barn og unge, og har blant annet jobbet i Bærum Teaterskole, Bærum musikk- og kulturskole, Barnestasjonens Teaterskole, Torunn Tusj Teaterskole og Trude-Sofies Teater, i tillegg til eget arbeid som skuespiller og mye annet barneteater-relatert :-)

Ved spørsmål, kontakt [email protected] eller ring 99389986.

Legg til ekstern kalender…