FemmeBrutal og Motmakt pres: Matriarkatet, Korp og Pox

Matriarkatet
Husker du De Lyckliga Kompisarna? Dia Psalma? Charta 77? Trudde du at den svenske trallpunken var borte? Det stemmer ikke. Nittitallets elsk/hat-pønk eksisterer i aller høyeste grad. Matriarkatet is in the trallhouse. Kvinnesterke levererer de låter som “Äckelgubbe på tunnelbanan”, “Mäns” og “Turbaniseringen”. De spiller på politiske arrangement, store som små – reine som skitne. Dette er dansevennlig pønk for alle som synes feministisk agenda og harrysvensker høres ut som en kul kombinasjon.
Hør her: https://soundcloud.com/matriarkatet

Korp
Häxkäng fremført av et heksegjeng fra Malmø. De sampler Astrid Lindgrens villvetter; Nu ska blodet flyta. Temaet går i det vi liker – åpne grenser, antifascisme, den sorte fanen og søsterskap. Det er rått og det er d-takt. Liker du Nausea, Disclose og band med så krøstete logoer at det nesten ikke går å lese bandnavnet? Da må du oppleve Korp. Live and alive.
Hør her: http://korp.bandcamp.com/

Pox
Oslobaserte Pox spiller har spilt skranglete punk på byens minst like skranglete scener i rundt ett og et halvt år nå. De har gitt ut en demo på kassett, den kan du høre på http://poxoslo.bandcamp.com/
50,-
Fra 20.00
Event på facebook her.
Sjekk hele programmet til Motmakt her.

Oslo Bekmørke arranger også konsert med Salem’s Pot, Hasbreath og Hymn i kaféen på Blitz samme kveld. Event her

Legg til ekstern kalender…