Walk Through Fire (S) + Languille (N) + Kvae (N)

[Bilde]

Walk Through Fire fra Gøteborg må være noe av det aller mørkeste vi har fått gleden av å kunne presentere så langt! Dette er så blytungt at dere sannsynligvis må ta dere en pause underveis for å slippe å falle ned i kjelleren på Blitz!!!

De har siden starten i 2008 gitt ut 3 skiver, hvorav deres siste album “hope is misery” kom ut i mars i år. Knusende tung, nedstemt, vakker, beikmørk – dette er ren poesi for Norges harde Doom-kjerne!

Languille er alt det fete du digger i ett band! En skikkelig hardcore-doom-metall hybrid som ikke er superlett å sette i bås – de henter inspirasjon fra mange leire, og gjør ikke skam på noen av de! Drivende dyktige, heftig og heseblesende hardcoremetall – hva mer kan du be om på en kveld egentlig? Vi i Oslo Beikmørke gleder oss!!

KVAE er et seigt og egenarta kapittel med utspring fra La Casa Fantoms mørkekjeller i skævven utenfor Oslo samt Sønderknust og Autovogels dommedagsbod på Hausmania i Oslo. Dette er seigt som kvae fra en døende gran i enden for skogen du aldri turte å gå inn i som liten.

Vi er med dette i boks hva underholdning gjelder – det kommer til å lukte brent på Blitz fredag 20.juni!! Det eneste vi trenger nå er DEG – så pakk snippsekken og kryss av i
doom-kalenderen din. Vi sees!!

Vi kliner til med en god gammeldags Blitzpris – det er sommer og du trenger resten til is og solkrem ;)

60 kr. i døra fra 20.00

Legg til ekstern kalender…