Musikkfest - Kikki Terrace Party @ The View - GRATIS

www.facebook.com/events/515…
Musikkfest – Kikki Terrace Party @ The View – GRATIS

Bli med og hør noen av Oslos beste underground djs mens du har den fineste utsikten over byen.

The View er en 150m2 stor takterrasse med [Bilde]

utsikt over Akershus Festning og Oslofjorden, som raskt har blitt byens hotteste partyterrasse.

www.facebook.com/eventlokalene
GRATIS INNGANG: 12.00PM – 03.00AM (Hele dagen og natten) – Bar + Grilling

Musikkfest – Lørdag 7 juni er den dagen der hele Oslo fylles med forskjellig musikk over hele byen. Vi har samlet noen housekonsepter og et knippe av våre favoritt djs til en helt ny scene med et fresht sound, fett lydanlegg og en fantastisk venue.

12.00 – 14.00 – Bart Cieslak – AMENTA: har vært dj i mange år og jobbet en periode som bookingansvarlig på sikamikanico. De siste årene har han vært med å arrangere og dje på de legendariske Amenta kveldene på The Villa og deres fete private fester. Bart spiller en tøff blanding av house og tech house som skal få igang dansefoten med en gang vi åpnet.
soundcloud.com/bart_cieslak

14.00 – 16.00 – Solaris & Tod Louie – DET GODE SELSKAP: er en duo som mange kjenner fra Det Gode Selskap. Det er et klubbkonsept som har spesialert seg på utendørsfester de siste årene. Takterrassefeste på Rockefeller og Grims Grenka til bakgårdsmoro på Seeds. Gutta lager alltid bra liv og god stemning på gulvet.
soundcloud.com/chris-solaris https://soundcloud.com/todlouie

16.00 – 18.00 – Ronny Rabalder, Håkon Drange & A:G – OSLO VORSPIELSENTRAL: er et lite kollektiv av spillekåte kusker over gjennomsnittet glade i Fernet Branca, eller Ferné som de fiffe har begynt å kalle det. Her representert av Ronny Rabalder, Håkon Drange og A:G, vil det bli en salig blanding av rumensk kroknesehouse og smittsomt dansbare grooves, samt noen lett technoide lekkerbiskner så fort Håkon snur ryggen til…!
soundcloud.com/ronny-rabalder https://soundcloud.com/plumbo
soundcloud.com/ag84

18.00 – 20.00 – balErik – KIKKI: er en av gutta bak Kikki festene som har laget liv på forskjellige båter og strender siden 2008. Erik har vært dj siden 2001 og har opparbeidet seg en stor platesamling og har gjort mange gigs i inn og utlandet siden det. Drivende sommerhouse og god stemning kan forventes. Søk på Kikki Boat på youtube. soundcloud.com/balerik

20.00 – 22.00 – Rowenism – KIKKI: er 1/2 av Kikki crewet sammen med balErik. Likes long walks on the beach, jazz, and soul destroying techno.
soundcloud.com/rowenism

22.00 – 03.00 – Festen fortsetter inne…

Forvent en flott dag med mye god house musikk, fin utsikt, god grillmat og bra stemning.

Legg til ekstern kalender…