King Midas, Mona & Maria og Bauhaus på Høvikodden!

[Bilde]

15. juni blir kommer to av Norges beste artister til sommerkonsert på utescenen til Henie Onstad Kunstsenter.

King Midas gjorde på slutten av 2013 et knallsterkt comeback med skiva Rosso, som både vant Spellemannspris og kom inn på de fleste oppsummeringer av fjorårets beste skiver. Deres himkok av mørk pop, fengede krautrock og briljante tekster har gjort dem til et fenomen for kvalitetsbevisste musikkentusiaster. Bandets særegne uttrykk passer perfekt til å nytes sammen med en godt temperert Bauhaus-utstilling.

[Bilde]

Mona & Maria ga i 2013 ut debutalbumet My Sun som fikk en fantastisk mottakelse i både inn- og utland. Musikken er harmonibasert pop med folkelementer – ikke ulikt det man i det siste har hørt fra internasjonale suksesser som Fleet Foxes og First Aid Kit. Mona & Maria trekker tankene hen til de fineste øyeblikkene til Linda Perhacs, Judee Sill og Joni Mitchell og passer perfekt til en sval dag på Høvikodden. Til denne konserten har Mona & Maria tatt med seg en gjeng med strykere for å gjøre en meget sjelden opptreden denne sommeren.

[Bilde]

Konserten er en del av Henie Onstads store sommerutstilling Bauhaus på Høvikodden. Museumsbillett gir inngang til utstillingene og konserten.

Legg til ekstern kalender…