Gut Feelings # i Hjemmets Kolonihager

[Bilde]

Da du var liten, og sommeren varte ett år og du stort sett brukte dagene til å kjøle deg ned i nærmeste bekk innimellom formålsløs sykling rundt i gata, var hagen et magisk sted. I hagen fantes eventyr. I hagen fantes steiner som ble til et slott, et tre med fuglereir i, en mus som bodde i ei tue. Hagen var et uendelig sted der alt kunne skje.


Under Gut Feelings #5, lørdag 28. juni mellom kl 13 og 17, inviterer vi deg til igjen å oppleve hagens tiltrekning. Vi kan presentere et fullpakket program for store og små, på vind-skeive scener, gamle skur, i hager og inne sammen med en matbit fra den hjemmebakte kafeen.


Disse spiller og opptrer på Gut Feelings HAGEFEST 2014:

ANNI ROSSI
LADY HARDANGER
SIGRID RAABE
SILJA SOL

FANFARE presenterer:
MARBLE POOLS
INGVILD SCHADE
EINAR STRAY
FREDRIK HØYER

På Litteraturscenen blir det blant annet opplesning med UNNVEIG AAS og LINDA THERESE K. UTSTØL

I skuret finner du årets festivalkunstner EMMA DAJSKA, hvor du kan delta på workshop.

Det vil også være et Bokhandlermarked hvor blant annet SKREV BOKHANDEL, FLAMME FORLAG og BISLET BOK er representert.

På barnescene blir det sang- og historiefortelling med Marie B. Borgli for både små og store. Det vil bli ansiktsmaling, fiskedam og en spennende skattejakt.





Arrangementet er GRATIS! Men ta med litt penger slik at du får prøvd ut en deilig, nybakt, blings eller kanelbolle, nystekte vafler med hjemmelaget syltetøy og en kopp varm kaffe, eller kanskje en skål med jordbær kan friste en sommerdag.

Kom og opplev magien i den hemmelige hagen.

Legg til ekstern kalender…