Oslo Byrøkt på Kunstnernes Hus

Hei Skogen,

Det begynner nærme seg en sesong siden Oslo Byrøkt arrangerte lanseringsfest på Cappelens Forslag med honningporter, mannskor og honningbuffet. Honningen kom da fra Sørenga, trafikkmaskineriet bak Operaen.

I år har vi inntatt takarealet på Kunstnernes Hus og fått på plass to bifolk og noen titalls tusen bier der! Til vår store glede har Huset tatt i mot Oslo Byrøkt med åpne armer og tillatt oss å gro i takt med revitaliseringen som foregår på huset. Og nå på lørdag har vi fått lov til å boltre oss i auditoriumet deres også! Herlig sted, stolte av å få være her.

❂╮Lørdags kveld vil vi vise en kortfilm fra det siste året med birøkting. Filmen er klippet og regissert av Anna Leijonhielm og filmet av Michael Behrens, og vil i sin forkortede form, ende som crowdfundingfilm.

❂╮Kvelden vil også innholde servering og salg av honning og diverse diskursive.

❂╮Ikke minst vil kvelden inneholde en 10-30 minutter lang panel"rant" hvor Marius Og Mikkel vil skravle om Oslo Byrøkt som kulturentrepenørskap og vår ambivalente følelser til å blande økologi med økonomi. Veldig spennende. Kanskje vi toucher innom temaet økokunst også. Vi vet ikke helt ennå. Har ikke planagt denne delen. Blir bra!

❂╮Fra 22:00 og utover tar DJ ØBY/TOFT ansvar for stemninga.

Du og dine er selvsagt velkommen til det glade spektakelet og vi håper å se så mange som mulig av dere. Følg lenka til eventet :) Lenka til eventet

Og denne til promoen

Organisk hilsen,
Marius & Mikkel,
Oslo Byrøkt

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…