Måttorsaikko og Ståle Storløkken live på Teknisk Museum

KONSERTSTART BEKREFTES CA 20:30 AV TEKNISK MUSEUM PÅ DERES OFISIELLE SIDE FOR EVENTET PÅ FJASBOK.

[Bilde]

Teknisk Museum skriver:

Gå ikke glipp av Motorpsycho og Ståle Storløkken live i Teknisk museums formidable utstillingshall, omgitt av landets største museumsgjenstander. Det blir en unik konsertopplevelse!

- Vi gleder oss stort til å høre urfremføringen av verket vi har bestilt i anledning Teknisk museums 100-årsjubileum. Bestillingsverket er tilpasset anledningen og de unike konsertomgivelsene, forteller Dag Andreassen, en av de museumsansatte som ivrer for museets levende scene.

MUSIKKEN
I anledning 100-årsjubileet slår museet på stortromma med en jubileumskonsert i storslagent format. Kombinasjonen av elektroniske instrumenter og teknologisk forsterket lyd reflekterer museets egen historie og emneområder. Lydbildet, som er forankret i folkelig rock med innslag av jazz, moderne uttrykk og musikk med røtter 40-50 år tilbake i tid, passer for en jubileumskonsert for Teknisk museum.

- Inspirert av et tidligere samarbeid med Ståle Storløkken og Motorpsycho landet vi på at denne konserten var et passende uttrykk for Teknisk museum, spesielt med tanke på dagens publikumsprofil, temaområder og omgivelser, forklarer Dag Andreassen.

Legg til ekstern kalender…