ØKOUKA 21-27 september

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise fram mangfoldet av landbruks- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. Det blir en hyllest av matkultur og matglede formidlet gjennom inspirerende debatter, kurs og seminarer, smaksopplevelser i ulike former, gårdsmarkeder, fester, konserter og mye mer.

DU er velkommen til å være med på forskningsdebatt, øko-drinker på fuglen, seminarer, turer, kurs og politikerdebatt denne uka, hvor vi feirer og lærer mer om økologisk mat og landbruk.
Sjekk ut alle arrangementene på : www.okouka.no, og lik ØKOUKA på facebook for oppdateringer.
Samarbeid i sentrum

ØKOUKA er et samarbeid mellom Biologisk-dynamisk Forening, Bondens Marked, Bygdø Kongsgård, Debio, Food Studio, Geitemyra matkultursenter for barn, MAJOBO, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Oikos – Økologisk Norge og ØQ – Økologiske foregangsfylker!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…