Dobbeltkonsert med Monkey Plot m/Lisa Dillan og Ivar Grydeland

[Bilde]

Tirsdag 30. september, presis klokken 19 er det dobbelkonsert i Emanuel Vigelands museum. Monkey Plot spiller sammen med Lisa Dillan, og gitarist Ivar Grydeland har solokonsert.

Omgitt av høye dekorerte vegger, i dunkel belysning og med en helt unik akustikk er rommet en opplevelse i seg selv. Arrangementet har kun 30 tilgjengelige billetter og koster kroner 150(100 student).

For å reservere billett, send mail med ønsket antall til monkeyplot(alfakrøll)gmail(dått)com

Om Monkey Plot & Lisa Dillan:
Monkey Plot ble nettopp kåret til “Årets Unge Jazzmusikere 2014” på Moldejazz.
Bandet spiller en egenartet improvisert musikk som våger å blande sjangere og gå egne veier. Med musikkens organiske form og i all sin enkelhet, kan en Monkey Plot-konsert oppleves som en kontrast til forbrukersamfunnets tilgjengelighet, kvantitet, krav og kaos.
I anledningen spiller Monkey Plot sammen med vokalkunstneren Lisa Dillan.
Dillan jobber med stemmens muligheter og umuligheter, og i spennet mellom det vakre og det rå formidler hun en unik energi og et spenningmoment hun er alene om.

“Monkey Plot manages to find a remarkable balance between the experimental, the melodic and lyrical, and manages also to mix these elements in an organic manner.” – Eyal Hareuveni, AllAboutJazz

Om Ivar Grydeland:
Gitaristen Ivar Grydeland spiller i band som Huntsville (Hubro og Rune Grammofon), Dans les arbres (ECM), Hanne Hukkelberg og country-rockerne i Last Heat. Han solodebuterte i 2012 med utgivelsen “Bathymetric Modes” (Hubro), etter omlag 25 utgivelser med ulike band og prosjekter i løpet av de siste 15 årene.
Viktige og langvarige samarbeidspartnere er Ingar Zach, Tonny Kluften, Xavier Charles, Christian Wallumrød og Hanne Hukkelberg. Grydeland er for tiden stipendiat ved Norges musikkhøgskole i Oslo, der han blant annet jobber med soloprosjektet “Ensemble of Me”.

Legg til ekstern kalender…