Friendship

[Bilde]

Siste fredagen i denne måneden får vi besøk av våre gode venner i Friendship!

Friendship er en powertrio bestående av tre unge menn, der trommisen har lead vokal. Gruppa startet i 2011 og har allerede tilbragt utallige timer i svette bandbiler og innestengte øvingsrom. Siden starten har bandet spilt på alt i fra festivaler som Kongsberg Jazzfestival til vinduskarmen på den lille puben Sonder Bar i Göttingen, Tyskland.

Friendship er et hardtarbeidende rockeband med fire føtter i den gamle musikken og to i den moderne. Skiva har en interessant bredde med spennende dynamiske låter, forførende jamming og rockelåter du vil høre igjen og igjen.

Opptakene til Friendships debutalbum ble gjort i et gammelt bygdehus i Enebakk, hvor musikerne flyttet inn med en mengde opptaksutstyr og instrumenter. Elleve spor ble spilt inn. Atmosfæren og gleden er hørbar.

Musikken er tatt opp av Eivind Walberg, vokalopptak er gjort av Øyvind Røsrud Gundersen. Plata er mikset hos Christian Engfelt i EngfeltForsgren Studio og mastret av Håkan Åkesson. Powertrioen har innslag av blåsere, fiolin og et herlig psykedelisk orgel på avslutningssporet.

Resultatet er tight, groovy og sexy!

Legg til ekstern kalender…