DATAROCK, The Megaphonic Thrift, Ungdomskulen, Drippin, Onge $ushimane & Kobe-wan Kenobi // YAP Records 10 ÅR

[Bilde]

YAP Records 10-årsjubileum på Ole Bull Scene 3. juledag

I 2004 grunnla DATAROCK plateselskapet YAP Records for å gi ut debutalbumet sitt med låter som “Fa-Fa-Fa”, “Computer Camp Love” og “I Used To Dance With My Daddy”. Siden dengang har DATAROCK bygget opp en internasjonal karriere via YAP Records, men de har også bygget opp verdens fineste label:

YAP Records har så langt gitt ut alt fra The Megaphonic Thrift, Ungdomskulen og Noxagt til John Olav Nilsen & Gjengen og Karin Park og den kontroversielle bergenskunstneren Morten Traavik sitt Aid Aid prosjekt.

10-årsjubileet skal feires med en romjulsfestival av en labelkveld på Ole Bull Scene i Bergen 27. desember der legendariske Ungdomskulen, det nysignerte superbandet The Megaphonic Thrift og DATAROCK selv spiller live. Og siden det er jul så fremfører DATAROCK hele debutalbumet “DATAROCK DATAROCK” fra start til slutt for første gang noensinne!

Som special guests og oppvarming har de med seg produsenten og DJen Drippin (Lars Vaular, Yo Guttene, Le1f) og rapduoen Onge $ushimane & Kobe-wan Kenobi. Og når konsertene er ferdig så fortsetter “festivalen” på nattklubben Lille Ole Bull med DJs til langt på natt.

Spre ordet og sees der!



Legg til ekstern kalender…