Velkommen til filmvisning, kunst og sesongavslutning på Galleri Gravsted

[Bilde]
.
.

Årets siste arrangement på Galleri Gravsted blir avholdt 31. oktober helt i slutten av gravlundssesongen og samme helg som Halloween, Samhain, Allehelgensdag og De Dødes Dag i Mexico.
.
.

Kvelden 31. oktober blir det filmvisning av den argentinske filmen “La Nada”. Den er regissert av Eloy Gonzalez fra Buenos Aires og er en blanding av etnografi, kunstfilm og dokumentar og ligger et sted mellom virkelighet og fiksjon. I denne filmen møter vi innbyggere i den avsidesliggende landsbyen Mar del Plata. Gjennom intervjuer med dem forteller de om de døde som ikke lenger er iblant dem og som forsvinner gradvis i likhet med minnet. Filmens varighet er på ca 1 time og den er dedikert til skuespilleren Alicia Bruzzo. Du kan lese mer om Eloy Gonzales og hans prosjekter her : www.necrodrama.com

Forutenom filmvisning blir det interaktiv kunst av Kim Frydenlund Grane, som er utdannet ved kunstakademiet i Bergen og Kunstakademiets Designskole i København. Han har jobbet flere sesonger på Østre Gravlund.
I tillegg blir det visuell kunst av Anita Løkken Evensen : hun er illustratør og designer med en master i visuell kommunikasjon fra kunstakademiet i Bergen. Hun har også jobbet på Østre gravlund.

Søndag 2. november vil det bli avholdt Dødskafé i våre lokaler. En Dødskafé er et sted hvor mennesker som ofte ikke kjenner hverandre kommer sammen for å snakke om døden over en god kopp te og en kake. Frem til i dag har det blitt arrangert over 1065 kafeer over hele verden. Påmelding skjer via [email protected], og du kan lese mer på www.dodskafe.no eller via våre facebooksider.

.
.

Program Fredag 31 Oktober:

1800 Dørene åpner

1815 Kort intro til «La Nada»

1830-1930 Visning av filmen «La Nada»

1930 Åpning av resten av utstillingen

1930-23 Avslutningsfest og mingling – med lett servering
.
.
Program Søndag 2 November:

12-1430 Dødskafe + mulighet til å se utstillingen. Påmelding til [email protected].

.
.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…