nyMusikk Kids/BarneBIKS: workshop med akustiske instrumenter og elektronikk

På nyMusikk Kids kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert workshop. Barna får denne gangen møte og lære av Stephan Meidell som spiller gitar i bl.a Cakewalk og Krachmacher, og workshopleder Guttorm Andreasen.

[Bilde]

Stephan Meidell spiller gitar i blant annet Cakewalk, Krachmacher og The Sweetest Thrill, og gav i år ut soloalbumet “Cascades” på selskapet Hubro.
Han har turnert i USA, Mexico, Japan og store deler av Europa, og har skrevet to bestillingsverk, hvor det siste – “Dialogues” – ble urfremført under årets Ekko-festival i Bergen. Stephan har gjort mange barne- og skolekonserter de siste årene gjennom Den Kulturelle Skolesekken, Rikskonsertene og Vestnorsk Jazzforum.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

Om nyMusikk Kids

Ved bruk av iPader og musikkapplikasjoner som komposisjonsverktøy og instrument, skal nyMusikk Kids-workshopene engasjere barn i lyd- og musikkeksperimentering. Målet er å gi barn mulighet til å lage kompleks, improvisert musikk uten nødvendige forhåndskunnskaper og noter. Hver workshop kombinerer elektronikk med profesjonelle musikere som improviserer på akustiske instrumenter, og ender med en konsert av og med barna.

Støttet av: Sparebankstiftelsen DNB.

Legg til ekstern kalender…