Dans for voksne: GOODIEPAL

Goodiepal er en sfærenes trollmann. Han kan ikke sammenliknes med noen annen, og det er umulig å ikke la seg trekke inn i hans varme, magiske univers.

Goodiepal er kanskje et ubeskrevet blad for mange, men i enkelte kretser er han intet mindre en levende legende. Goodiepal, som egentlig heter Kristian Vester, ble interessert i elektronikk på slutten av 80-tallet, da en kamerat fikk en Commodere 64. Den europeiske raveeksplosjoenen gjorde et stort inntrykk på Vester, og han begynte å gi ut musikk under Goodiepal navnet allerede i 1993, da han var 16! Han har jobbet som dataprogrammerer og lyddesigner, og for store firmaer som Nokia, Chuba Chups og Lego. Men de dagene er over nå.

Datamusikken er et tilbakelagt kapittel for i Vesters produksjon. Han har flyttet til Færøyene der han til daglig jobber som hjelpepleier på et hjem for psykisk utviklingshemmede.

Han beskrives ofte som “en sann eksentriker”. Han spille gjerne egenlagde plater med sine egne monsterbrøl, eller opptak av en finurlig mekanisk fugl, som han også gjerne har med. Hvis vi er heldige får vi se nærmere på den. Kanskje den blir sendt rundt? Fuglen får akkompagnere plater og plystring og annet som måtte skje.

En Goodiepal-konsert kan kanskje beskrives som en slags performance, gjerne med islett av foredrag, men det passer ikke helt det heller, men han har ofte noe å fortelle, og heldige er de som får høre på.

Dessverre for oss, blir dette kanskje siste sesongen Goodiepal gjør ting live, så kom nå, alle dere som ikke vet hva dere går glipp av ennå!

Pass på å komme i tide: inngangsdøra stenges klokka 16, og da kommer du ikke inn!

Legg til ekstern kalender…