SPACE - en utstilling om verdensrommet

Random Walk Comics presenterer SPACE – en tegneserieutstilling om universet og verdensrommet. Tegneseriekollektivet vil bringe vitenskap og kunst nærmere hverandre, og vise hvorfor vitenskap er verdt å interessere seg for.

Åpning torsdag 12. februar kl. 18

Utstillingen tar for seg temaer som menneskehetens vitenskapelige forhold til verdensrommet, og utforskningen av det. Ingen av kunstnerne i kollektivet er eksperter på emnet, og det er hovedpoenget i utstillingen: At man kan bli inspirert av verden og vitenskapen uten å ha noen form for spisskompetanse.

Utstillingen vil vise tegneserier av Frøydis Sollid Simonsen (Norge), Mari Ahokoivu (Finland) og Karoline Stjernfelt (Danmark). Utstillingen blir værende en måned før den skal videre ut på tur til Helsinki og København.

Random Walk Comics har i forbindelse med utstillingen laget en fanzine som er tilgjengelig både i fysisk format og som PDF. Mer informasjon kan finnes på randomwalkcomics.tumblr.com

Random Walk Comics er et nordisk tegneseriekollektiv som ble dannet på toget mellom København og Malmø i 2013. Kollektivets medlemmer liker tegneserier, vitenskap og å lære, og vil dele denne gleden med alle.

Serieteket er Norges største tegneseriebibliotek, med til sammen over 10 000 titler. Biblioteket er i 2. etasjen til Deichmanske bibliotek Grünerløkka.

Velkommen til en utenomjordisk utstillingsåpning!

Legg til ekstern kalender…