PrøveRommet i Fensal, BIKS

JOHANNES HOLTMON BAND

Johannes Holtmon skriver særegne visepoplåter med inspirasjon fra blant annet jazz, indiepop og fransk chanson-tradisjon. Med underfundige og morsomme tekster er uttrykket både lekent og dyptloddende, både nostalgisk og moderne.

Høsten 2014 ble enmannsprosjektet utvidet med fire medlemmer, noe som har tilført musikken et spennende og fengende lydbilde. Ferske studionnspillinger av låtene “Sushisosialisme” og “Hu” vil bli utgitt i overskuelig fremtid.

JOANNA TOCHER / MIKAEL ANDREAS SANDØY / JOAKIM SLINNING LANGE – SKRIVEGRUPPEN I IMMATURUS

Denne kvelden er det Joanna, Mikael Andreas og Joakim som skal lese. egenskrevne tekster. De er med i Skrivegruppen i Studentteateret Immaturus, som møtes hver uke for å lese og gi hverandre tilbakemelding, kritikk og ros! Skrivegruppen arrangerer flere poesiaftener hvert semester.

ROXY CAN + HardAnger

Roxy Can vil gjøre en glamour drag performance med sanger fra det kommende albumet “the sexaddicts”. Med seg har hun sitt nye band HardAnger, som gjør sin første konsert.

Roxy Can er gründer av THEPOPUP DragRace, et queer/dragqueenshow-konsept, og har hjort opptredener i New York, Tokyo, Sao Paulo, Berlin og Amsterdam. Hun gjør comeback i Bergen etter fire år i utlandet.

Legg til ekstern kalender…