Utstillingsåpning: In Search of an Author

Velkommen til åpning av den internasjonale gruppeutstillingen “In Search of an Author”, kuratert av Chiara Giovando og Andrew Berardini, torsdag 26. mars kl. 19.00!

Performance med komiker Kate Berlant kl. 20.00.

[Bilde]

I “In Search of an Author” blir kunstnerne karakterer i et drama de selv skaper underveis, idet en komiker, en designer, en filmskaper, en maler samt to mer vanskelig klassifiserbare kunstnere møtes i et kunstgalleri i Oslo. Forviklinger følger (håper vi), i det avsluttende kapittelet av UKS’ vinterprogram 2015 og siste akt av institusjonens gjestespill i lokalene på Tullinløkka.

Med Luigi Pirandellos skuespill “Six Characters In Search of an Author” fra 1921 som en løs ramme, har kuratorene tenkt ut en fortelling og invitert ulike aktører til å innta roller i den. Galleriet forvandles til teaterkulisser, hvor de nylig frigjorte karakterene arbeider sammen med, og mot, hverandre, for å skape den spenningen og gleden som en god forestilling krever.

Utstillingen står frem til 26. april 2015. “In Search of an Author” er støttet av Fritt Ord og PNEK. Takk til den danske Kulturstiftelsen og Comfort Hotel Grand Central.

Legg til ekstern kalender…