Rolling Rootsy Revue

[Bilde]

Rootsy live og Vulkan Arena presenterer: ROLLING ROOTSY REVUE 2015 – billetter i salg nå!
JUSTIN TOWNES EARLE (US), THE HANDSOME FAMILY (US), BASKERY (SE) ++

Sakset fra Facebook:

Endelig har tiden kommet til å presentere Rolling Rootsy Revue i Norge! Fjorårets utgave i Sverige var en stor suksess både publikumsmessig og artistisk. Ambisjonene for Rolling Rootsy Revue er å presentere de beste og heteste navnene innen americanasjangeren. Vi mener vi har lykkes i år igjen, og at vi har skapt de beste forutsetninger for nye magiske sommerkvelder. Stolt presenterer vi de første artistene:

• Americanaverdenens heteste artist, sønn av Amerericanapionér og ikon Steve Earle, oppkalt etter farens mentor Townes Van Zandt, den umåtelig populære, karismatiske og begavede Justin Townes Earle. For første gang i Skandinavia med fullt band!

• En av Americanascenens mest populære liveband, som plutselig og ekstremt velfortjent fikk sitt brede gjennombrudd når bandets ”Far From Every Road” ble valgt som signaturlåt til tv-serien mange anser som tidenes beste, True Detective. Bandet? The Handsome Family, såklart!

• Hvilket svensk band har som sine amerikanske forbilder turnért seg fram til en dedikert og stor fanbase, samtidig som de har skapt et av de tighteste og sterkeste liveshow som kan oppleves? Hvilket svensk band har nettopp signert kontrakt med Warner Music i USA og turnerer nå på Europas største scener med Robbie Williams? Vi har klart å rive dem løs, de tre søstrene Bondesson, midt i storsatsingen, for å være med på Rolling Rootsy Revue. Velkommen, Baskery!

Legg til ekstern kalender…