D-lovely spiller Cole Porter - Oslo

[Bilde]

D-lovely er en utvidbar trio, frontet av Gro-Marthe Dickson, som spiller musikk av Cole Porter i en intim kammerjazz-innpakning. Repertoaret blander kjente og kjære favoritter med mindre kjente perler fra Cole Porters lange og rikholdige karriere. D-lovely presenterer jazz som er engasjerende, inderlig og med en nerve som får fram det beste i en av populærmusikkens største komponister.

Gro-Marthe Dickson har bakgrunn fra Rytmisk linje ved Universitetet i Agder (konservatoriet) og er en engasjerende vokalist med en varm stemme og naturlig sterk formidlingsevne. I tillegg til å synge i D-lovely har hun også en parallell karriére som soloartist, hvor hun blant annet har utgitt en singel og har opptrådt med Beady Belle og på Kongsberg Jazzfestival.

Med seg har hun Aksel Westlund, som er en Oslo-basert gitarist med et lekent og søkende utrykk. Aksel har sin bakgrunn fra Leeds College of Music, og er virksom i flere Oslobaserte band, fra frijazz til swing. Aksel har studert under Hans Mathisen og Frode Kjekstad, og opptrådt ved Oslo og Kongsberg jazzfestival samt Leeds International Jazz Conferance.

Selve hjerteslaget og grunnstammen i D-lovely er Morten Krogh Hagen, en ettertraktet bassist basert i Oslo med et stort sound og fjellstøtt beat. Morten har opptrådt ved bl.a. Oslo og Kongsberg jazzfestival, er fast medlem av Frikk heide Steens Evening band, og har deltatt på flere plateinnspillinger.

Legg til ekstern kalender…