"Kraftwerk, sykling og krautrockens mekanikk" - Et musikkforedrag av Guttorm Andreasen

[Bilde]

På torsdag åpner Peloton – Oslos nye sykkelbar. Til åpningsfesten har de blant annet bedt Guttorm Andreasen lage et musikkforedrag om musikkhistoriens mest sykkelgale band, Kraftwerk!

Fra “Tour de France” til “Elektrokardiogram” – Kraftwerk er musikkhistoriens aller mest sykkelnerdete band. Kraftwerks sentralsjef Ralf Hütter har blant annet sagt at å sykle er den perfekte sammensmeltingen av de to sentrale temaene i Kraftwerks grensesprengende musikkprosjekt, menneske og maskin.

På oppdrag fra Peloton har Guttorm Andreasen, kjent radiomann (NRK P13, Wasabi/NRK P2), DJ og musiker, satt sammen et fascinerende musikkforedrag hvor du får hele historien om Kraftwerks
sykkelrevolusjon og musikk om rytmiske reiser, krautrockens fokus på stødig mekanikk og Kratftwerks maniske oppheng på sykling. Mange mener at Kraftwerk hadde vært større enn Michael Jackson og Beatles hvis de bare ikke hadde syklet så mye. Og falt og skadet seg.

Kom på Peloton og hør Guttorm fortelle om Kraftwerk, hør all musikken, drikk styrkedrikk. Og jammen meg blir det noen bonus sykkellåter også!

Legg til ekstern kalender…