Heavy magisk Olsok med Oryelle Defenestrate-Bascule og Alwanzatar på Pizdets

Det blir en heavy magisk Olsok på Pizdets, med Oryelle Defenstrate-Bascule og Alwanzatar, som gir til beste hver sin konsert med eksperimentell okkult musikk.

Oryelle Defenstrate-Bascule fra Australia er en markant figur innenfor dagens okkulte miljøer i tradisjonen fra Austin Osman Spare og Aleister Crowley. Han spiller et sett med fiolin, vokal og effekter. Oryelle jobber med musikk, tegninger og okkult teater og er initiert i flere tantriske tradisjoner, i tillegg til å sysle med egne losjer i noe som kan betegnes som en hermafrodittisk thelemisk praksis. Han har utarbeidet sine egne tarotkort og egne ritualer som bl.a. har involvert inntak av østrogen og et alkymisk ekteskap med seg selv.

Alwanzatar fremfører psykedelisk ritualmusikk på gamle og moderne analoge synthesizere, fløyter og perkusjon. Kosmiske lyder rammes inn av ritualer fra vestlig okkult praksis. Publikum får oppleve lyder de neppe tidligere har hørt, i en seremoniell atmosfære av dans, ekstase og psykedelisk åpenbaring.

Sjekk ut: www.facebook.com/events/539…

Legg til ekstern kalender…