Maleworkshop med Bjørnulf Dyrud

[Bilde]
Bjørnulf Dyrud

Maleworkshop med Bjørnulf Dyrud på Hole Artcenter
Lørdag 20. august kl: 11.00-16.00

Kurset gir en enkel innføring i det å bygge opp abstakte bilder slik at de får en lesbar karakter. Dvs at de kommer over det å bare ha en dekorativ virkning, til å få et språk. Til dette bruker vi elementer fra klassisk billedoppbygning, slik man finner det hos f.eks Rembrant. Tre basiske grunnprinsipper som er enkle å beherske, og hele prosessen «lekes» fram. (Det er viktig at det er gøy!)
Det vil bli gitt en innføring i forskjellene på det å «danne» bilder og det å «avbilde" noe annet.
Gjennom dette kommer man inn i de metoder en kunstner bruker i sitt kreativt skapende. Man lærer å oppdage nytt gjennom å overvinne fastlåste forestillinger om «hva» det skal være og det forsøkes å bringe en vei inn i det maleriske ved maleriet. Eksempler vil gi gitt fra kunsthistorien.

  • Pris: kurs inklusiv materialer (hver elev får 2 blindrammer hver) kr. 1.500,- ( Ta med egne ekstra blindrammer hvis det er ønskelig)
  • Enkel lunch kan kjøpes i kafeen.

Påmelding:
Til [email protected] med betaling til kontonr: 2280 31 00741

  • Max antall kursdeltakere 12 (førstemann til mølla)

OBS! Reservasjon av plass blir effektuert når vi har registrert din innbetaling.

Avbestilling etter 13. august gir ingen tilbakebetaling, men kan gi en tilgodelapp.

Spørsmål:
[email protected] m: 92 888 150

Velkommen!


Om Bjørnulf Dyrud

Bjørnulf Dyrud (bor og arbeider på Ottestad v. Hamar) har 5 årig utdannelse innenfor scenekunst og billeduttrykk. Han har arbeidet 4 år som scenekunstner og musiker i Sveits og vært profesjonell billedkunstner siden 1997.

Dyrud har mange separatutstillinger i kunstforeninger og anerkjente gallerier bak seg, og
er oppkjøpt av en rekke store institusjoner, banker og private samlinger.

Det var neoekspresjonismen, og uttrykket til bl.a. Gerhard Richter, Ørnulf Opdahl og Kjell Nupen, som, på 80 tallet inspirerte ham til å gå inn i billedkunsten.

Selv sier Dyrud at landskap og naturen er hans viktigste inspirasjonskilde. Han søker å gi betrakteren en dypere forståelse av estetikken og det mektige i naturen.

Han maler med røffe og tilsynelatende enkle strøk og balanserer elegant frem det lyriske og vare som i musikk eller i poesi.

Se hans hjemmeside bjornulfdyrud.no

Legg til ekstern kalender…